Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η δεύτερη καμπάνια της Kate Moss για την Diet Coke

Η δεύτερη καμπάνια της Kate Moss για την Diet Coke

Diet

Diet Coke never looked so good. Η Kate Moss επιστρέφει στα 90s για το part 2 της καμπάνιας της με το brand.

Το supermodel Kate Moss επιστρέφει στη δεκαετία που την ανάδειξε περισσότερο και που απογείωσε την καριέρα της, στα 90s. Πρωταγωνιστεί στο part 2 της καμπάνιας Love What You Love με τη Diet Coke. Αυτή η καμπάνια επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Το μοντέλο πρόκειται να συνεχίσει να φέρνει την τεχνογνωσία της στη μόδα στον κόσμο της DC. Αυτήν τη φορά ανατρέχει στις συνεργασίες και τις εμβληματικές διαφημίσεις του brand, κατά τη δεκαετίας του 90, όπως αυτή του “11:30 Break”.

“Πέρυσι ήταν μια τόσο απίστευτη εμπειρία, οπότε όταν συνεργαστήκαμε για τη season 2, τα αρχεία της μάρκας ήταν ένα καταπληκτικό μέρος για να ξεκινήσουμε. Τα Diet Coke Breaks είναι κλασικά και ήθελα να προσθέσω μια ανατροπή της μόδας σε αυτές τις στιγμές. Η καμπάνια είναι πολύ διαφορετική αισθητικά από τις δεκαετίες του ’90 και του ’00, αλλά η αφήγηση είναι η ίδια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια παύση για να αγαπήσεις αυτό που αγαπάς. Να χαρείς τον εαυτό σου εκείνη τη στιγμή. Χωρίς, όμως, να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!”, δήλωσε το μοντέλο.

Πέρα από τη φωτογράφιση της Kate Moss πρόκειται να κυκλοφορήσει και μία limited edition από κομμάτια μόδας. Το brand έδωσε στο μοντέλο πρόσβαση στα αρχεία του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και συναρπαστικό! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.