Home / Fashion  / Η πιο cozy σειρά εσωρούχων από τη Lacoste!

Η πιο cozy σειρά εσωρούχων από τη Lacoste!

Lacoste
Αξιοποιώντας την πλούσια κληρονομιά της, η Lacoste παρουσιάζει μία νέα σειρά γυναικείων εσωρούχων, η οποία προσφέρει άνεση και στυλ σε κάθε σύγχρονη γυναίκα!

 

Η Lacoste, ένα από τα πιο εμβληματικά fashion brands με μία πλούσια κληρονομιά που αγγίζει τα 90 χρόνια,.κυκλοφορεί μία cozy συλλογή γυναικείων εσωρούχων, η οποία ενσωματώνει την ουσία της κίνησης και του στυλ. Μέσα από μία σύγχρονη καμπάνια, το brand αναδεικνύει 50 ξεχωριστά στυλ και σιλουέτες, το καθένα σχολαστικά σχεδιασμένο, προκειμένου να “αγκαλιάσει” το DNA της Lacoste και,.ταυτόχρονα, να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τις νέας γενιάς.

 

 

Τοποθετώντας στα κομμάτια της συλλογής το iconic logo του κροκόδειλου, η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στη διαχρονική αισθητική του brand. Η νέα σειρά εσωρούχων συνδυάζει κλασικά, αλλά και σύγχρονα στοιχεία,.με τα αθλητικά σουτιέν και τα άνετα παντελόνια να ξεχωρίζουν μέσα από την εντυπωσιακή lounge καμπάνια. Ο σχεδιασμός του κάθε κομματιού υπόσχεται την τέλεια εφαρμογή για κάθε σύγχρονη και δυναμική γυναίκα, που αναζητά άνεση και στυλ στο καθημερινό της ντύσιμο.

 

 

Η νέα σειρά εσωρούχων της Lacoste χωρίζεται σε τέσσερις ξεχωριστές capsule συλλογές Heritage”, “Branding”, “Essential” και “Signature”, με την καθεμία να προσφέρει μια μοναδική σχεδιαστική προοπτική. Από σουτιέν χωρίς μπανέλα μέχρι μοντέρνα παντελόνια.για jogging και κομψά σετ από πιτζάμες, αυτή η σειρά καλύπτει κάθε περίσταση και διάθεση. Οι κλασικές χρωματικές αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού, του γκρι και του ροζ τονίζουν.περαιτέρω την ευέλικτη γοητεία της συλλογής, επιτρέποντας στις γυναίκες να εκφράζονται αβίαστα. Φτιαγμένη από βαμβάκι υψηλής ποιότητας, η συλλογή γυναικείων εσωρούχων.Lacoste υπόσχεται άνεση σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

 

 

Ανακάλυψε τη νέα cozy σειρά της Lacoste στο official site του brand!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada