Home / Men  / Η Lacoste γιορτάζει 90 χρόνια επιρροής και δημιουργικότητας

Η Lacoste γιορτάζει 90 χρόνια επιρροής και δημιουργικότητας

Η Lacoste

Η Lacoste μετράει 90 χρόνια πολιτισμικής επιρροής, κυκλοφορώντας την Impossible Encounters καμπάνια.

 

Παγκοσμίως γνωστή για τα ποικιλόμορφα polo T-shirts της, τα περίπλοκα πλεκτά της και φυσικά για το Crocodile λογότυπό της, η Lacoste γιορτάζει 90 χρόνια επιρροής. Η καμπάνια Impossible Encounters αναπαριστά τα βασικά στοιχεία του brand. Κομψότητα, δημιουργικότητα και εφευρετικότητα. Σήμερα, το brand προσεγγίζει και πάλι το βασίλειο των αθλητών και όχι μόνο. Έχει επηρεάσει πολλές και διαφορετικές κοινότητες. Από λάτρεις των vintage ρούχων, διεθνών παικτών gold, μέχρι και rappers. Για τον εορτασμό των 90 χρόνων ξεκίνησε ένα ταξίδι σε όλον τον κόσμο, με τη δημιουργία pop up καταστημάτων.

 

 

Από την ίδρυση της έως και σήμερα, η Lacoste επηρεάστηκε από την κουλτούρα του δρόμου, αλλά και από την pop. Κόσμησε- και συνεχίζει- και περιζήτητες πασαρέλες. Το Crocodile logo αντιπροσωπεύει μία ζωντανή και διαρκώς αναπτυσσόμενη κληρονομιά. Η καμπάνια με τίτλο Impossible Encounters γιορτάζει τη διαφορετικότητα μέσα από τους κώδικες του brand.

 

 

To επετειακό ταξίδι ξεκίνησε από τη Βραζιλία, όπου οι αυτοδημιούργητοι Lacosteiros επιδεικνύουν υπερήφανα τη ζωντανή μόδα των δρόμων. Επόμενη στάση το Τόκιο όπου εκεί υμνείται το vintage. Μαϊάμι και Μασσαλία γιόρτασαν το golf και στη Νέα Υόρκη το πώς η Lacoste καθόρισε το street style. Προβάλλοντας αυθετινά δυναμικές κουλτούρες, το brand γράφει τη δική του ιστορία, η οποία είναι πιο δυναμική και εντυπωσιακή από ποτέ!

Η Lacoste

 

www.lacoste.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.