Home / Family  / Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με το Project Parenting!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με το Project Parenting!

Το δωρεάν συνέδριο του Project Parenting που κάνει την πρώτη μέρα στο σχολείο να μοιάζει παιχνιδάκι επιστρέφει για τρίτη χρονιά!

Κι όμως το σχολικό άγχος είναι τόσο πραγματικό για τους γονείς όσο είναι και για τα παιδιά! Και για τους γονείς ακόμα. περισσότερο, καθώς τα παιδιά ακόμα δεν ξέρουν… τι τα περιμένει! To δωρεάν συνέδριο του Project Parenting είναι και. πάλι εδώ για να σε βοηθήσει!

 

Αν και εσύ λοιπόν αγχώνεσαι για τις αλλαγές, τα κλάματα στην πόρτα του σχολείου, τις ιώσεις και την υγεία στο σχολείο,. για θέματα συμπεριφοράς του παιδιού, το αν θα διαβάζει και θα έχει καλούς βαθμούς, το τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, τo. bullying… Το καθημερινό σχολικό άγχος που μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά… δεν είναι!

 

Το 3ο Πανελλαδικό Συνέδριο για Γονείς – Back to School στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου που γίνεται εντελώς δωρεάν από το. Project Parenting σε περιμένει! Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σε. στηρίξουν με έγκυρη γνώση στο μεγάλωμα των παιδιών σου. Απευθύνεται γονείς παιδιών από τον παιδικό σταθμό μέχρι και το λύκειο. 

 

 

Πώς θα το παρακολουθήσεις;

Το συνέδριο θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και είναι εντελώς δωρεάν. Δηλώνοντας συμμετοχή θα αποκτήσεις. και τα εκπαιδευτικά ebooks με αναλυτικό υλικό πάνω στη θεματολογία του Συνεδρίου, και παράλληλα θα λάβεις μέρος σε κληρώσεις για υπέροχα δώρα



Θα πραγματοποιηθούν 23 ομιλίες με θεωρία αλλά και πρακτικές συμβουλές και φυσικά θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις. και τις δικές σου ερωτήσεις ζωντανά.



Αν και δωρεάν, το συνέδριο απαιτεί προεγγραφή ώστε να διασφαλίσεις τη θέση σου! Κλείσε τη θέση σου εδώ

 

 

Τι είναι το Project Parenting; 

To Project Parenting αποτελεί την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς (βίντεο, ebooks και webinars) με όραμα κάθε γονιός να έχει μία κοινότητα ειδικών να τον στηρίζει σε κάθε βήμα από την εγκυμοσύνη μέχρι την εφηβεία.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα του συνεδρίου – ή να επικοινωνήσεις μαζί τους στο. [email protected] 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath