Home / Fashion  / Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιουργεί το δικό της lifestyle brand!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιουργεί το δικό της lifestyle brand!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Το lifestyle brand του διάσημου μοντέλου είναι εμπνευσμένο από την ατελείωτη ομορφιά της Μεσογείου.

 

Μετά από μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του modeling, αλλά και της τηλεόρασης,.η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό style icon, έμπνεοντάς μας συνεχώς με τις στιλιστικές εμφανίσεις της. Ήταν, λοιπόν, μονάχα θέμα χρόνου έως ότου το διάσημο μοντέλο.να δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων.

 

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η δημιουργία ενός fashion brand δεν ήταν απλώς ένα.ακόμα βήμα στην καριέρα της, αλλά ένα μεγάλο όνειρο που θα έπαιρνε επιτέλους σάρκα και οστά. Πάντα ονειρευόταν να δημιουργήσει κάτι δικό της. Κάτι που να αντικατοπτρίζει πλήρως την αισθητική της, αλλά και την αγάπη που τρέφει για τη μόδα.

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

“Το στυλ είναι για μένα όχι απλά ένας τρόπος έκφρασης, αλλά ένα μέρος της ψυχής μου. Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω κάτι δικό μου, που να αντικατοπτρίζει την αισθητική μου και την αγάπη μου για τη μόδα, και σήμερα είμαι.ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!”, ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν ανακοινώσει τα νέα για την κυκλοφορία του brand της.

 

Μετά από πολλή σκέψη, έμπνευση, αλλά και παρότρυνση από τους θαυμαστές της,.η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τελικά την απόφαση να λανσάρει το δικό της lifestyle brand.

 

Με όνομα GRÉS, το brand του διάσημου μοντέλου είναι εμπνευσμένο από την ατελείωτη ομορφιά.της Μεσογείου και θα παρουσιάζει προϊόντα, τα οποία θα κατασκευάζονται με αγάπη.και φροντίδα στην Ελλάδα, με προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Μάλιστα, στην πρώτη της ανακοίνωση του λανσαρίσματος του GRÉS, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ένα mini preview για την πρώτη της συλλογή. Η πρώτη συλλογή του brand θα αποτελείται από λιτές και κομψές γραμμές, οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν την αισθητική του μοντέλου, όπως τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

 

 

Φυσικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της,.εν όψει της κυκλοφορίας του GRÉS: “Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να το μοιραστώ μαζί σας και ανυπομονώ να δείτε τι σας έχω ετοιμάσει. Εύχομαι να αγαπήσετε αυτή τη συλλογή όσο κι εγώ από την πρώτη στιγμή!”.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada