Home / Good Life  / Η Ελλάδα στην πρώτη θέση των UK Travel Awards

Η Ελλάδα στην πρώτη θέση των UK Travel Awards

Η Ελλάδα
Μπορεί για εμάς η ομορφιά των ελληνικών περιοχών να πολλές φορές δεδομένη, ωστόσο οι Βρετανοί φαίνεται να ενθουσιάζονται με τον “μύθο” που κρύβει μέσα της η Ελλάδα.

 

Στην πρόσφατη τελετή των News UK Travel Awards 2023,.οι Βρετανοί εξέφρασαν την αγάπη τους για τη χώρα μας, κάνοντάς την να σκαρφαλώσει στην.πρώτη θέση των “καλύτερων προορισμών για διακοπές στον κόσμο”!.Για την κατάταξη των βραβείων, κλήθηκαν να ψηφίσουν αναγνώστες και ταξιδιωτική συντάκτες της The Sun, οι οποίοι τοποθέτησαν στην κορυφή την Ελλάδα,.ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν οι Η.Π.Α και η Ισπανία αντίστοιχα.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τη χώρα μας εκπροσώπησε η Διευθύντρια.του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη, η οποία και παρέλαβε το βραβείο. Κατά την ομιλία αποδοχής της, η Σκαρβέλη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ντόπιους της Ρόδου και στη μοναδική φιλοξενία που προσέφεραν στους επισκέπτες του νησιού κατά την καταστροφική.πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των βραβείων, ανακοινώθηκε μία διαδικτυακή δημοσκόπηση της The Sun,.με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι το 55,5% του κοινού συμφωνεί ότι “η Ελλάδα είναι καταπληκτική”.

 

 

Παράλληλα, τον Ιούλιο που μας πέρασε, η Ελλάδα και ο ΕΟΤ βραβεύτηκαν για τον βιώσιμο τουρισμό τους,.καθώς για την προστασία της φυσικής ομορφιάς και την ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada