Home / Good Life  / Η αγαπημένη Bufala Gelato έφτασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Η αγαπημένη Bufala Gelato έφτασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Bufala Gelato aristotelous
Είσαι στη Θεσσαλονίκη; Λατρεύεις το παγωτό; Τότε επιβάλλεται να επισκεφτείς το νέο κατάστημα της αγαπημένης gelateria Bufala Gelato, στην πλατεία Αριστοτέλους!

 

Ετοιμάσου για μία Bufalicious εμπειρία γεμάτη φρεσκάδα, απόλαυση και ατελείωτη διασκέδαση! Αν είσαι στη Θεσσαλονίκη και λατρεύεις το παγωτό, δεν πρέπει να χάσεις αυτήν τη μοναδική ευκαιρία! Η Bufala Gelato, η αγαπημένη gelateria, υποδέχεται το νέο της κατάστημα στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Επισκέψου το και πάρε μία γεύση από το θρυλικό MadeToday παγωτό. Ένα κρεμώδες, ανάλαφρο, ονειρεμένο gelato που παρασκευάζεται καθημερινά στο GeloLab του κάθε καταστήματος και κάνει τους γευστικούς σου κάλυκες να “χορεύουν” από απόλαυση. Γεύσεις όπως το κλασικό NY CheeseCake, η λαχταριστή Βέλγικη σοκολάτα, το «δεν έχω λόγια» Reesee’s Penaut butter και το δροσερό Green Apple Sorbet σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις. TIP: Επίλεξε φρεσκοψημένο χειροποίητο χωνάκι… θα με θυμηθείς!

 

 

Ξεκίνα την ημέρα σου με το Bufala Gelato!.Απόλαυσε γνώριμες και εμπνευσμένες συνταγές στο νέο brunch point της πόλης. Ένα legend γεύμα για να ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα σου. Ωστόσο, επιβάλλεται να μη μείνεις μόνο εκεί. Συνδύασε τις γεύσεις παγωτού με τις bubble βάφλες, με το.BuffleCone, και κάνε μαζί τους βόλτα στην πόλη, όλη τη διάρκεια της ημέρας!

 

Bufala

 

Το νέο κατάστημα στην Πλατεία Αριστοτέλους αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι του στο Crêpe Factory. Ετοιμάζει γλυκές και αλμυρές κρέπες, με τα πιο προσεγμένα υλικά, στους πιο απίθανους συνδυασμούς, δικούς του ή δικούς σου! Απόλαυσε την κρέπα σου είτε take away, είτε στον πιο φιλόξενο lounge χώρο της πόλης, ένα σαλόνι μέσα στην αγαπημένη μας πλατεία. Και συνόδευσέ την με χυμούς, milkshakes, spritzs & cocktails.

 

 Bufala

 

Η πιο Bufalicious εμπειρία τώρα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

 

Πλατεία Αριστοτέλους 4

FB: Bufala Gelato

IG: bufalagelato.official

TikTok: bufalagelato.official

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.