Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ηθοποιοί που “απογείωσε” το Netflix

Ηθοποιοί που “απογείωσε” το Netflix

To Netflix μπορεί να σε κάνει διάσημο εν μία νυκτί και το αποδεικνύουν πολλοί ηθοποιοί, τους οποίους έχουμε αγαπήσει.

 

Σήμερα, η πλατφόρμα του Netflix είναι, ίσως, η πιο αγαπημένη του κοινού παγκοσμίως. Οι σειρές της γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς μας και οι ηθοποιοί τους διάσημοι από την πρώτη προβολή.

 

Οι παρακάτω ηθοποιοί ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία, αφού η φήμη τους “εκτινάχθηκε” μέσα σε πραγματικά μία νύχτα, ως πρωταγωνιστές στις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας.

 

1. Anya Taylor-Joy

Η πρωταγωνίστρια του “Queen’s Gambit”, όχι απλώς έγινε γνωστή μέσα από την πολυαγαπημένη σειρά, αλλά πρόσθεσε στο ενεργητικό της και την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα. Μάλιστα, εξαιτίας της το σκάκι ήρθε και παλι στη “μόδα”, με χιλιάδες θεατές να αποκτούν ένα καινούργιο χόμπι.

 

 

2. Lucas Bravo

O γοητευτικός chef Gabriele από το “Emily in Paris” μπήκε στις οθόνες μας και έκτοτε η γαλλική κουζίνα έγινε η αγαπημένη μας. Ένας ακόμα λόγος για να ζηλεύουμε την τυχερή Emily (Lily Collins), που ζει στο Παρίσι και έχει τέτοιους γείτονες…

 

 

3. Millie Bobby Brown

Από όλα τα παιδιά του “Stranger Things”, η Millie Bobby Brown έχει γίνει η πιο αναγνωρίσιμη. Μπορεί να την είχατε δει, πριν μπει το Netflix στη ζωή μας, σε άλλες σειρές, όπως οι Modern Family, NCIS και Grey’s Anatomy, αλλά ήταν το υπερφυσικό δράμα που εκτόξευσε τη φήμη της.

 

 

4. Katherine Langford

Έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της ως Χάνα Μπέικερ στο “13 Reasons Why” και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας – Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς. Η Langford είχε έναν ρόλο στο Avengers: Endgame, αλλά η σκηνή της τελικά κόπηκε. Την απολαύσαμε, όμως, στην ταινία μυστηρίου “Knives Out”, στο πλευρό του Daniel Craig.

 

 

5. Alvaro Morte

Ο “προφεσόρ” του “La Casa de Papel” δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Ο τετραπέρατος καθηγητής με τα γυαλιά, που μας καθήλωνε στον καναπέ κάθε βράδυ,.είναι πια ένας από τους πιο περιζήτητους Ισπανούς ηθοποιούς.

 

 

5+1. Claire Foy

Η Βρετανίδα ηθοποιός ενσάρκωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ σε νεότερη ηλικία στη δημοφιλή σειρά “Τhe Crown”,. αποσπώντας Χρυσή Σφαίρα “Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά” και επιβεβαιώνοντας ότι το Netflix “χτίζει” καριέρες σε σταθερές βάσεις.

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath