Home / Family  / Λαμπερά Χριστούγεννα με την Baby Dior

Λαμπερά Χριστούγεννα με την Baby Dior

Τα Xριστούγεννα καταφτάνουν και η νέα Baby Dior συλλογή τα κάνει ακόμα πιο λαμπερά, με μοναδικά εορταστικά outfits.

H πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε ξανά! Απέχουμε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα, ανυπομονώντας μικροί και μεγάλοι να φορέσουμε τα γιορτινά μας ρούχα και τα πιο λαμπερά αξεσουάρ!

 

Η νέα γιορτινή Baby Dior collection απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, με κομμάτια που κινούνται σε μία άκρως ντελικάτη χρωματική παλέτα, με λάμψεις και μαλακά υλικά.

 

λαμπερά

 

Η χριστουγεννιάτικη παιδική συλλογή είναι πιστή στο πνεύμα του οίκου, αποδεικνύοντας πως η μόδα.μπορεί να είναι μια γιορτή για τα παιδιά, ένας τρόπος να διασκεδάσουν και να εκφραστούν μέσα από το προσωπικό τους στυλ.

 

T-shirts και hoodies από οργανικό βαμβάκι με μοτίβα αστεριών, αέρινες φούστες από τούλι, κοστούμια, μαλακά πλεκτά και εντυπωσιακά πανωφόρια,.όπως βινύλ καμπαρντίνες, είναι μερικά μόνο από τα λαμπερά κομμάτια, που μπορεί κανείς να βρει στην εορταστική συλλογή της Baby Dior.

 

λαμπερά

λαμπερά

 

Φυσικά, ένα χριστουγεννιάτικο outfit ολοκληρώνεται από τα κατάλληλα λαμπερά αξεσουάρ. Η συλλογή περιλαμβάνει τσάντες με το iconic μονόγραμμα D, στέκες για τα μαλλιά,. καπέλα, σκουφάκια και φυσικά εντυπωσιακά παπούτσια, από sneakers μέχρι stylish μπαλαρίνες.

 

λαμπερά

 

Πρόσφατα, ο οίκος Dior λάνσαρε ακόμα μία παιδική σειρά, τη νέα capsule συλλογή Danc’in Dior,.η οποία φέρνει στι επίκεντρο τη μαγεία του χορού. Sportswear αλλά και μπαλετικός εξοπλισμός συνθέτει αυτή τη μοναδική συλλογή της Dior. Σορτσάκια, κολάν, μπουστάκια, φούστες, φορέματα και καπέλα, είναι μερικά από όσα μπορεί κανείς να ανακαλύψει. 

 

www.dior.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath