Home / Fashion  / Επιστρέφει το σουέντ ύφασμα στη μόδα;

Επιστρέφει το σουέντ ύφασμα στη μόδα;

Ένα από τα πρώτα fashion comebacks του φθινοπώρου είναι το σουέντ ύφασμα;. Ήταν στα αλήθεια out of style ή απλά φέτος θα είναι η χρονιά του;

 

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν… Κάποια trends γίνονται viral για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ κάποια είναι για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Όσο ετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν, αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε και ποιες θα είναι οι πιο stylish προτάσεις για να ακολουθήσουμε. Βλέπουμε ξανά catwalks, κάνουμε scroll στο Instagram –στα προφίλ των αγαπημένων μας influencers- και παρακολουθούμε σχετικά TikTok videos. Παρατηρήσαμε, λοιπόν, ότι το σουέντ ύφασμα είναι μία ανερχόμενη τάση που πρόκειται να συζητηθεί πολύ το φετινό φθινόπωρο. Η αλήθεια είναι ότι είχε ξεχαστεί και ότι σίγουρα δεν βρίσκονταν στις κορυφές των τάσεων τα τελευταία χρόνια.

 

Ποιοι οίκοι το έθεσαν αμέσως στο προσκήνιο; Η Miuccia Prada επέλεξε το σουέντ ύφασμα -κυρίως μέσα από το jacket- για τις φθινοπωρινές συλλογές και του οίκου. Prada και Miu Miu. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ύφασμα, σε ότι item και αν το επιλέξετε, θα ταιριάξει πολύ και με την cowboy αισθητική, που είναι ακόμα hot. Που αλλού είδαμε το συγκεκριμένο trend;

Η πιο hot σχεδιάστρια at the moment, η Chemena Kamali του οίκου Chloé υμνεί τη bohemian αισθητική και τα 60s, και μία από τις προτάσεις είναι το σουέντ. Φορέστε μέσα από φούστες, φορέματα, σακάκια και jackets! Θα ταιριάξει υπέροχα με λευκό, εκρού, μπορντό και χακί, τα πιο in style χρώματα του φθινοπώρου. Συνδυάστε το φυσικά και με denim!

Prada

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.