Home / Good Life  / Διπλή βράβευση του Makedonia Palace στα Greek Hospitality Awards!

Διπλή βράβευση του Makedonia Palace στα Greek Hospitality Awards!

Makedonia Palace
Το Makedonia Palace μετρά, για ακόμα μία χρονιά, δύο χρυσές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards. Το ξενοδοχείοέμβλημα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε ως το καλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο πόλεως.και ως το κορυφαίο ξενοδοχείο-ορόσημο για την πόλη.

 

Για 8η συνεχή χρονιά, τα Greek Hospitality Awards ανέδειξαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Το Makedonia Palace στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών του θεσμού, για ακόμα μία χρονιά, αποσπώντας συνολικά 2 βραβεία για τη φιλοξενία του! Το ιστορικό ξενοδοχείο κατάφερε να αποσπάσει βραβείο στις κατηγορίες “Best Greek MICE City Hotel” και “Best Greek Landmark City Hotel”!

 

 

Για πάνω από 60 χρόνια, το Makedonia Palace παραμένει ένα από τα πιο πρωτοποριακά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης, το οικείo, αλλά, παράλληλα, πολυτελές περιβάλλον, το σύγχρονο design του χώρου, καθώς και οι αξίες που εμπνέουν και ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας του κάθε επισκέπτη, είναι τα στοιχεία που κάνουν το Makedonia Palace να ξεχωρίζει. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με την προνομιακή θέση που κατέχει στον τουριστικό χάρτη της πόλης,.ακριβώς δίπλα στη μοναδική θέα του Θερμαϊκού κόλπου και του Λευκού Πύργου, μαγεύουν κάθε επισκέπτη.

 

Greek Hospitality Awards

 

Εκτός από τα υψηλά επίπεδα φιλοξενίας 5 αστέρων και τη μοναδική ιστορία και τοποθεσία,.το Makedonia Palace ξεχωρίζει, επίσης, για το Συνεδριακό του Κέντρο. H χρυσή διάκριση στην κατηγορία “Best Greek MICE City Hotel” είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εξέλιξης όλων των υπηρεσιών του, ενώ,.παράλληλα, αναδεικνύει τη μακροχρόνια εμπειρία όλων των υπαλλήλων και την άριστη εξυπηρέτηση της ομάδας, που στελεχώνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Η φιλοξενία του ξενοδοχείου, όπως και οι υπηρεσίες του, αντικατοπτρίζουν,.με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου.

 

www.makedoniapalace.gr

www.hospitality.ethosawards.gr

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada