Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γνωρίστε τη Zoë Kravitz, τη νέα Catwoman!

Γνωρίστε τη Zoë Kravitz, τη νέα Catwoman!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Zoë Kravitz, είναι το πιο “cool” κορίτσι του Hollywood.

 

Έχει μια “μίξη” από rock και boho στυλ, είναι free spirit, που δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να υπερασπιστεί τις απόψεις της. Aς την γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω.

 

 

Γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου του 1988 στη γειτονιά Venice, στο Los Angeles. Οι γονείς της είναι η γνωστή ηθοποιός Lisa Bonet και ο διάσημος μουσικός Lenny Gravitz, οι οποίοι είναι μισοί Αφρικανοί της Αμερικής και μισοί Εβραίοι. Ο πατέρας της έχει γράψει ένα τραγούδι αφιερωμένο στην ίδια με τίτλο “Flowers for Zoë”, με τον οποίο και μοιράζεται ένα ίδιο τατουάζ.

 

Σπούδασε υποκριτική στο State University of New York. Αργότερα όμως το παράτησε για να αρχίσει να συμμετέχει σε ταινίες. Από το λύκειο, μέχρι και τα 24 της χρόνια περίπου, υπέφερε από ανορεξία. Το 2019 παντρεύτηκε στο Παρίσι τον ηθοποιό Karl Glusman.

 

 

Το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο στο χώρο της υποκριτικής έγινε το 2007 στη ταινία “No Reservations”. Υποδύεται την Charlotte, μια babysitter, μαζί με την Catherine Zeta-Jones. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές, όπως: Divergent, After Earth, Fantastic Beasts, X-men και Mad Max. Έχει χαρίσει την φωνή της σε γνωστές animated ταινίες, όπως “Spiderman: Into the Spider-Verse” και “The Lego Batman movie”. Τέλος, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και στη πετυχημένη σειρά Big Little Lies.

 

 

Η ιδιαίτερη ομορφιά της αποτέλεσε “εισιτήριο” για την ίδια και στο κόσμο της μόδας. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως YSL, Calvin Klein, Alexander Wang, Balenciaga και Vera Wang. Με τέτοια μουσικά γονίδια, δε θα μπορούσε να μην έχει κάνει και τα δικά της βήματα στο χώρο. Η ίδια τραγουδάει στο συγκρότημα LolaWolf, το οποίο έχει βγάλει δύο album, τις χρονιές 2014 και 2020.

 

 

Ανυπομονούμε να την δούμε ως Catwoman στο πλευρό του Batman, δηλαδή του Robert Pattison, το 2022.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.