Home / Good Life  / Έρχεται για 2η χρονιά το Oktoberfest της Αθήνας!

Έρχεται για 2η χρονιά το Oktoberfest της Αθήνας!

Αρχές του Οκτώβρη, το Παλιό Αμαξοστάσιο- ΟΣΥ στην Αθήνα θα φιλοξενήσει και φέτος το Oktoberfest!

 

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία του περσινού και πρώτου Oktoberfest στην Αθήνα ετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη χρονιά του! Από τις 3 μέχρι τις 6 Οκτωβρίου το Παλιό Αμαξοστάσιο-ΟΣΥ θα φιλοξενήσει και πάλι χιλιάδες επισκέπτες που θα απολαύσουν την εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στον κόσμο, με την υποστήριξη του Athens Street Food Festival. To φεστιβάλ μπύρας πραγματοποιείται στο Μόναχο από το 1810 και κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατομμύρια επισκέπτες. Εδώ και πολλά χρόνια η διοργάνωση ταξιδεύει και σε άλλες χώρες, πέρα από τη Γερμανία!

Η Αθήνα είναι μία από αυτές! Οι διοργανωτές υπόσχονται τέσσερις μέρες γεμάτες με γερμανική μπύρα, καθώς βαρέλια περιορισμένης σοδειάς θα έρθουν από τη Βαυαρία στην Αθήνα, ειδικά για το Oktoberfest Athens edition! Kαι φυσικά το φεστιβάλ δε θα προσφέρει μόνο αυτά! Παραδοσιακή γερμανική κουζίνα, παραδοσιακές γερμανικές ενδυμασίες, η απαραίτητη μουσική συνοδεία, stand up καλλιτέχνες και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Αγοράζοντας το εισιτήριο σας online από το www.more.com εξασφαλίζετε και ένα δώρο, το συλλεκτικό ποτήρι του Oktoberfest Athens 2024! Ωράριο: Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα και το. Σαββατοκύριακο από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα! Αγοράζοντας το εισιτήριο σας online από το.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.