Home / Good Life  / Άμστερνταμ: Η πιο cool πόλη της Ευρώπης!

Άμστερνταμ: Η πιο cool πόλη της Ευρώπης!

Αν αναρωτιέσαι που να ταξιδέψεις αυτήν τη χρονιά σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Άμστερνταμ! Θα σε συναρπάσει με τα πόσα μπορεί να σου προσφέρει!

 

 

Το Άμστερνταμ πρέπει να βρίσκεται σίγουρα στη bucket list σου! Ένας από τους πιο δημοφιλείς και μαγικούς προορισμούς στον κόσμο σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Το vibe της πόλης είναι ξεχωριστό, οι δραστηριότητες δε σταματούν ποτέ, το coolness που αποπνέει σε απελευθερώνει και η φυσική ομορφιά σε εντυπωσιάζει. Πρόκειται για ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει και θα σε γεμίσει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Μία από τις ωραιότερες και ποικιλόμορφες πόλεις της Ευρώπης σε καλεί να την ανακαλύψεις!

 

 

Ξεκινάμε με μία πολιτισμική νοερή εξερεύνηση της πόλης! Ποια είναι τα καλύτερα μουσεία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς; Το σπίτι της Άννα Φρανκ, μουσείο Van Gogh, Rijksmuseum, σύγχρονης τέχνης, STRAAT, Moco, The upside down museum και δεκάδες άλλα! Ζήσε την Heineken Experience, πίνοντας φανταστική μπύρα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Νοίκιασε ποδήλατο και εξερεύνησε την πόλη από την συνοικία Joordan μέχρι την πλατεία Νταμ. Το βράδυ περπατήστε στη φημισμένη Red Light District.

 

 

Απολαύστε τη φύση στο Vondelpark και στην Bloemarkt αγορά λουλουδιών. Ανακάλυψε τα περίφημα coffee shops, χόρεψε σε rave ρυθμούς στα μεγάλα clubs και χαλάρωσε στις πολλές pubs της πόλης. Στην Albert Cryptmarkt θα βρεις τα τοπικά εδέσματα της πόλης και στη Nine Street vintage μαγαζιά για να κάνεις τα ψώνια σας. Μπορείς να οργανώσεις και μία εκδρομή γύρω από το Άμστερνταμ. Θα δεις τις κοιλάδες με τις ατέλειωτες τουλίπες και τους ανεμόμυλους. Όσα και να γράψουμε για την πόλη δεν αρκούν… Αμέτρητα και φανταστικά πράγματα σε περιμένουν!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.