Home / Beauty  / Το lip gloss έχει δυναμική παρουσία σε πασαρέλες και street style

Το lip gloss έχει δυναμική παρουσία σε πασαρέλες και street style

Η επιστροφή των δεκαετιών 00s και 90s επηρέασε και τον κόσμο της ομορφιάς. Μεγάλοι οίκοι και fashion girls επιλέγουν πιστά lip gloss στο μακιγιάζ! 

 

 

Britney Spears, JLo, Beyoncé, Fergie και άλλες female artists κυριάρχησαν στη βιομηχανία της μουσικής τη δεκαετία των 00s και 90s και καθόρισαν τάσεις μόδας και ομορφιάς. Κάθε τους video clip, red carpet εμφάνιση ή tour look ήταν η απόλυτη έμπνευση για τα κορίτσια και τους σχεδιαστές της εποχής. Σήμερα οι δεκαετίες 00s και 90s έχουν κάνει πολύ δυναμική επιστροφή και δεν έχει μείνει απαρατήρητη. Σχεδιαστές και fashion girls υμνούν τα trends 90s nostalgia και Y2K. Το στυλ μας έχει επηρεαστεί και όχι μόνο. Βλέπουμε και πολλές αλλαγές στο μακιγιάζ. Πιο λεπτά φρύδια, έντονο eyeliner, μακριές βλεφαρίδες και φυσικά lip gloss!

 

Courtesy of Fendi

 

To lip gloss με χρώμα ή χωρίς έχει αποδειχθεί must για τις casual ή night out εμφανίσεις μας. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο, και ενυδατώνει τα χείλη μας περισσότερο από ένα κραγιόν. Το αισθησιακό και sexy φινίρισμα του είναι η ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσετε ένα look και να αποφύγετε τις υπερβολές. Παράλληλα θα σας βοηθήσει και να έχετε ένα πιο natural make up, ενώ, ταυτόχρονα, θα δείχνετε υπέροχη!

 

Το lip gloss είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού φθινοπώρου. Δείτε τη λίστα με όσα σας προτείνουμε.

 

Fenty Beauty

 

Sephora Collection

 

Rare Beauty

 

Nyx Professional

 

Shiseido

 

Bobbi Brown

Κεντρική Photo Leoni Hanne/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.