Home / Beauty  / Η Bobbi Brown ανανεώνει τη σειρά Luxe Lipstick

Η Bobbi Brown ανανεώνει τη σειρά Luxe Lipstick

Η αγαπημένη σειρά Luxe Lipstick από Bobbi Brown έρχεται με νέα ανανεωμένη υφή που θα λατρέψετε!

 

Η Bobbi Brown δε σταματά να μας εντυπωσιάζει. Το γνωστό brand ομορφιάς ανανέωσε μία από τις πιο λατρεμένες σειρές κραγιόν. Η σειρά Luxe Lipstick έρχεται με ανανεωμένη υφή, γίνεται σύμβολο δυναμισμού και κάνει τα χείλη σας να τραβούν όλα τα βλέμματα. Το εμβληματικό κραγιόν εμπνέεται από τη Νέα Υόρκη και συνδυάζει άνεση, χάρη στη νέα του σύνθεση, και ενυδάτωση, φροντίζοντας τα χείλη σας για περισσότερες από 10 ώρες. Το ανανεωμένο και φρέσκο κραγιόν έρχεται με μία καινούργια κομψή συσκευασία που θυμίζει το New York Skyline.

 

 

Το μείγμα από εκχυλίσματα λουλουδιών που περιέχει βοηθά στη θρέψη και την περιποίηση των χειλιών. Ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ενυδάτωση που διαρκεί 10 ώρες, το Luxe Lipstick στοχεύει και στη skincare φροντίδα. Η Bobbi Brown φρόντισε να κυκλοφορήσει το νέο και φανταστικό κραγιόν σε 36 νέες αποχρώσεις για όλες τις περιστάσεις.

Κάθε απόχρωση έχει σχεδιαστεί για να κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, μέσα από έντονα χρώματα και δυναμικά neutrals. Το Luxe κραγιόν περιβάλλεται από μία NYC styled θήκη που θυμίζει τους ουρανοξύστες της πόλης, με κάθε χρώμα να έχει τη δική του ιστορία.

 

Luxe Lipstick Upgrade, the color that never sleeps!

 

www.bobbibrown.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.