Home / Cozyhome  / Architecture  / Το 100% Hotel Show αναδεικνύει την Εν Πλω Φιλοξενία της Ελλάδας

Το 100% Hotel Show αναδεικνύει την Εν Πλω Φιλοξενία της Ελλάδας

Hotel Show
Το 100% Hotel Show αναδεικνύει τον θαλάσσιο τουρισμό της Ελλάδας, με τη δημιουργία του ειδικού τομέα Onboard Hospitality” για την Εν Πλω Φιλοξενία και το Yacht Design.

 

Στο πλαίσιο της έρευνας και παρουσίασης των διαφόρων μορφών του “Real Luxury Hospitality”, το 100% Hotel Show ανακοινώνει τη δημιουργία του ειδικού τομέα “Onboard Hospitality”. Ο τομέας αυτός στοχεύει στην ανάδειξη της Εν Πλω Φιλοξενίας και του Yacht Design στην Ελλάδα. Η ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ως luxury προϊόντος, ήταν πάντοτε ένας από τους θεμελιώδεις στόχους της διοργάνωσης. Το 100% Hotel Show φιλοξενεί τους κατάλληλους εκθέτες, παρουσιάζοντας λύσεις για ξενοδοχεία υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε και τις βίλες στο κοινό που στρατηγικά απευθύνεται.

 

Καθώς οι παγκόσμιες τουριστικές τάσεις μεταβάλλονται το τελευταίο διάστημα με χαρακτηριστική ταχύτητα, η ομάδα της έκθεσης διερευνά, καταγράφει και στοχεύει να παρουσιάσει τις διάφορες πτυχές του Luxury τουρισμού, τις οποίες συγκεντρώνει κάτω από τον γενικό τίτλο “Real Luxury Hospitality”. Ένα τμήμα του “Real Luxury Hospitality” στο 100% Hotel Show 2022 είναι ο τομέας “Onboard Hospitality”.

 

Τι είναι ο Τομέας “Onboard Hospitality”

 Χαρακτηριστικά της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, όπως η μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ευρώπη, ο πολυνησιακός χαρακτήρας της και το “απέραντο γαλάζιο” της, την καθιστούν δικαιωματικά ως έναν από τους κορυφαίους (αν όχι τον κορυφαίο) προορισμούς -διεθνώς- για θαλάσσιες περιηγήσεις. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ή αλλιώς, της Εν Πλω Φιλοξενίας. Παράλληλα, υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας μεταξύ της “Εν Πλω” και της “Επίγειας” φιλοξενίας. Όλο αυτό το φάσμα, επιχειρεί να αναδείξει ο Τομέας “Onboard Hospitality” του 100% Hotel Show 2022!

 

Το Εκθεσιακό Τμήμα

Εντός του χώρου με τα περίπτερα της έκθεσης, δημιουργείται ειδικό τμήμα με τίτλο “Onboard Hospitality”, στο οποίο συμμετέχουν:

  • Yacht Designers.

  • Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για τη Διακόσμηση και τον Εξοπλισμό Σκαφών (φωτισμός, επίπλωση, αξεσουάρ, ιματισμός κοκ).

  • Εταιρείες Διαχείρισης Σκαφών.

 

Η συμμετοχή γίνεται με info-booths και είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή, καθώς οι συμμετέχοντες έχουν να φροντίσουν μόνο για το branding του χώρου τους και για έντυπα (ή δείγματα) των προϊόντων που επιθυμούν να παρουσιάσουν. Στο εκθεσιακό τμήμα του “Onboard Hospitality” συμμετέχει ως στρατηγικός συνεργάτης το περιοδικό Skipper ONDECK.

 

Η Ειδική Θεματική Ενότητα στα Workshops του 100% Hotel Show

Στο πρόγραμμα των Workshops του 100% Hotel Show της Κυριακής 20/11/2022, έχει προγραμματιστεί ένα ειδικό Session με τίτλο “On Board Hospitality: Η επόμενη ημέρα του Yachting και πώς επηρεάζει την Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη”.

Curator του Workshop είναι το περιοδικό Skipper ONDECK, ενώ αναλυτικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα, παράλληλα με τα υπόλοιπα Workshops του 100% Hotel Show 2022.

 

www.hotelshow.gr

*** To COZYHOME είναι για μία ακόμη χρονιά χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Show.***

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada