Home / Good Life  / “Στερεά Ελλάδα…πάρε μία γεύση”: Φεστιβάλ γαστρονομίας στη Λιβαδειά

“Στερεά Ελλάδα…πάρε μία γεύση”: Φεστιβάλ γαστρονομίας στη Λιβαδειά

“Στερεά Ελλάδα

13-16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ γαστρονομίας με τίτλο “Στερεά Ελλάδα…πάρε μία γεύση” στη Κρύα Λιβαδειάς. Αυτό.

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Town by the river”, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιεί και το παράλληλο φεστιβάλ γαστρονομίας “Στερεά Ελλάδα…πάρε μία γεύση” από τις 13 έως και τις 16 Ιουνίου στη Κρύα Λιβαδειάς. Το πρόγραμμα του πολιτισμικού φεστιβάλ περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και πολλά ακόμα δρώμενα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις. Ποιες είναι οι κατηγορίες των προιόντων που θα παρακολουθήσει το κοινό;

Κρασί, μέλι, μελισσοκομικά προιόντα, τυροκομικά, μανιτάρια, βότανα, σύκα, προιόντα ζύμης και αρτοπαρασκευάσματα, λάδι, ξηροί καρποί, σαπούνια και καλλυντικά. Με βάση αυτές τις κατηγρίες θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις των τοπικών παρασκευάσεων, γνωριμία με τους τοπικούς παραγωγούς και δράσεις οινογνωσίας και γευσιγνωσίας. Το φεστιβάλ “Στερεά Ελλάδα…πάρε μία γεύση” θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο των πολιτών της περιοχής, όσο και πολιτών από άλλα μέρη της Ελλάδας. Φυσικά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και τις παράλληλες δράσεις και να διασκεδάσει κοντά στη φύση. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Φυσικά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και τις παράλληλες δράσεις και να διασκεδάσει κοντά στη φύση. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?