Home / Men  / Περίεργα χόμπι 5 διάσημων αντρών

Περίεργα χόμπι 5 διάσημων αντρών

χόμπι
Όσο και να μας θαμπώνουν τα φώτα της δημοσιότητας των celebrities, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και αυτοί είναι απλοί άνθρωποι στην καθημερινότητά τους. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα χόμπι 5 διάσημων αντρών του Hollywood.

 

Από επιτραπέζια, πλέξιμο, εκτροφή περιστεριών μέχρι και συλλογή κουκλών Barbie, οι celebrities δε σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν.

 

Ο Mike Tyson και η λατρεία του για τα περιστέρια

O Mike Tyson, πρωταθλητής βαρέων βαρών και επαγγελματίας μποξέρ, έχει συνδυαστεί στη συνείδηση του κοινού με μία “σκληρή” φιγούρα μαχητή. Τι θα λέγατε, όμως, αν μαθαίνατε ότι ο Mike Tyson τρελαίνεται για τα περιστέρια; Τα περιστέρια για εκείνον είναι τα ιδανικά κατοικίδια. Αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του στην εκτροφή περιστεριών. Μάλιστα, παρευρίσκεται κάθε χρόνο στο ετήσιο ράλι περιστεριών, στην Καλιφόρνια.

 

 

O Johnny Depp και η Barbie συλλογή του

Μπορεί να ακουστεί ασυνήθιστο, αλλά ο γνωστός ηθοποιός έχει ως χόμπι να συλλέγει κούκλες Barbie. Αυτή του η συνήθεια ξεκίνησε όταν η κόρη του, Lily Rose Depp, ήταν ακόμα μικρή. Ωστόσο, όταν εκείνη μεγάλωσε, ο ίδιος δεν μπορούσε να τις ξεφορτωθεί. Συνέχισε, λοιπόν, να διατηρεί τη συλλογή του, προσθέτοντας νέες κούκλες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης της Lindsay Lohan.

 

https://www.instagram.com/p/BSqJYYHhn3g/

 

Quentin Tarantino και η συλλογή του από επιτραπέζια

Κοιτώντας την καριέρα του πετυχημένου σκηνοθέτη, οι περισσότεροι από εμάς δε θα σκεφτόμασταν ότι λατρεύει να περνάει τον χρόνο του παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια. Ο Tarantino συλλέγει επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ μάλιστα έχει δηλώσει ότι αγαπά τα επιτραπέζια που βασίζονται σε ταινίες. Το προσωπικό του αγαπημένο είναι το Hazzard and Dawn of the Dead.

 

 

Ryan Gosling και πλέξιμο

Ο διάσημος ηθοποιός, από ό,τι φαίνεται, προτιμά να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του πλέκοντας. Το χόμπι αυτό το υιοθέτησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Lars and the Real Girl. Για τις ανάγκες μίας σκηνής, ο Ryan έμαθε από μερικές ηλικιωμένες κυρίες να πλέκει. Βρήκε στο πλέξιμο την ηρεμία και τη γαλήνη, με αποτέλεσμα να το υιοθετήσει και στην καθημερινότητά του.

 

 

Ο Tom Hanks και η Vintage συλλογή γραφομηχανών του

Ο αγαπημένος Tom Hanks αγαπά να συλλέγει vintage γραφομηχανές. Έχει στη συλλογή περίπου 250 γραφομηχανές. Την αγάπη του για αυτές αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ California Typewriter. Ακόμα, έχει γράψει και ένα βιβλίο με τίτλο Uncommon Type. Αυτό περιλαμβάνει μικρές ιστορίες, μέσα στις οποίες πρωταγωνιστούν οι γραφομηχανές.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada