Home / Fashion  / Ο επόμενος “σταθμός” του οίκου Gucci

Ο επόμενος “σταθμός” του οίκου Gucci

cozy vibe fashion news gucci

Μετά από το ελληνικό “όχι” για το catwalk στον Παρθενώνα φαίνεται, ότι ο οίκος Gucci έβαλε πλώρη για αλλού. Επόμενη στάση για το κορυφαίο διεθνώς brand είναι η Φλωρεντία. Ο Alessandro Michele, creative director τoυ οίκου, θα παρουσιάσει την Cruise collection 2018 στην Palatina Gallery του Pitti Palace, στις 29 Μαΐου, κάτι που αποτελεί αποκλειστικότητα, καθώς ποτέ ξανά δεν πραγματοποιήθηκε ανάλογο show σε αυτό τον χώρο υψηλής τέχνης.

 

Η επίδειξη θα ενταχθεί στα πλαίσια ενός μεγαλύτερου πολιτιστικού project, που θα λάβει χώρα στo μουσείο Uffizi, στην καρδιά της Φλωρεντίας. Ο οίκος Gucci θα προσφέρει 2.2 εκατομμύρια ευρώ ως βοήθεια για την αποκατάσταση των εμβληματικών Κήπων Boboli, κάτι που επιχειρείται τα τελευταία 3 χρόνια. Αποτελεί μέρος της στρατηγικής του κορυφαίου brand να αναζητά χώρους με έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση των επιδείξεων των συλλογών του.

Το περσινό show έλαβε χώρα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο ενώ πρόπερσι ο οίκος έκανε προσωρινή “απόβαση” στο ίδρυμα Dia Art Foundation της Νέας Υόρκης.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath