Home / Fashion  / Καπαρντίνα: Το on the go πανωφόρι της Άνοιξης!

Καπαρντίνα: Το on the go πανωφόρι της Άνοιξης!

Καπαρντίνα

Αποχαιρετούμε σιγά-σιγά τα χοντρά πανωφόρια και είμαστε έτοιμες να φορέσουμε το signature spring coat. Την καπαρντίνα φυσικά!

 

Διαχρονικό, αγαπημένο και ευκολοφόρετο. Ένα από τα hero pieces της γκαρνταρόμπας μας η καπαρντίνα! Άμεσα συνυφασμένη τόσο με την Άνοιξη, όσο και με το φθινόπωρο, αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μεταβατική περίοδο! Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και δεν υπάρχει street styler που να μην έχει έστω και μία στη ντουλάπα του. Κομμάτι πασπαρτού που θα σας λύσει τα χέρια και θα δημιουργήσει αβίαστα chic εμφανίσεις. Ποιοι τρόποι είναι in fashion να τη φορέσουμε φέτος;

 

Πάντα υπέροχη επιλογή ένα λευκό πουκάμισο, ένα ελαφρύ πουλόβερ και ένα jean! Φέτος είναι trending χρώματα όπως το καφέ και το πράσινο! Μπορείτε να επενδύσετε σε μία καπαρντίνα σε αυτές τις αποχρώσεις, πέρα από το κλασικό καφέ! Πάρα πολύ hot είναι ένα μαύρο leather trench coat! Αν θέλετε το συγκεκριμένο πανωφόρι να φορεθεί και για τις βραδινές εμφανίσεις σας μπορείτε να επιλέξετε μία σατέν!

 
Δείτε μερικές από τις καπαρντίνες που σας προτείνουμε για τις πιο stylish εμφανίσεις!

 

Leather coat από H&M

 

Καπαρντίνα σε πράσινο χρώμα από Access Fashion

 

Το καφέ είναι το χρώμα της μεταβατικής περιόδου!
Καπαρντίνα

Yves Salomon

 

Τrench coat σε εμβληματικό καφέ είναι must have!

Tommy Hilfiger. attica

 

Satin trench coat από Blumarine

Καπαρντίνα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.