Home / Beauty  / Η Miss Dior πιο ρομαντική από ποτέ!

Η Miss Dior πιο ρομαντική από ποτέ!

Miss Dior
H Dior Beauty φέρνει στο προσκήνιο το iconic άρωμά της Miss Dior, δημιουργώντας την πιο ρομαντική beauty συλλογή. Εμπνευσμένη από τους κήπους Millefiori, η νέα collection φέρνει την απόλυτη floral φρεσκάδα, ακόμα και το φθινόπωρο!

 

Ο οίκος Dior φημίζεται για τα μοναδικά του αρώματα. Ένα από αυτά είναι και το Miss Dior, το οποίο “κουβαλά” μία μεγάλη ιστορία. Ο θρυλικός σχεδιαστής δημιούργησε το Miss Dior λίγο καιρό αφότου κυκλοφόρησε την iconic συλλογή New Look. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η αδελφή του Catherine Dior, κάνοντάς τον να δημιουργήσει ένα από τα πιο γνωστά και κλασικά -πλέον- αρώματα.

 

Dior Beauty

 

Τώρα, η Dior Beauty λανσάρει μία μοναδική συλλογή, βασισμένη στο iconic άρωμα. Όλα τα νέα προϊόντα είναι αρωματισμένα με το άρωμα Miss Dior, ενώ, ταυτόχρονα, είναι διακοσμημένα με το floral μοτίβο Millefiori, σχεδιασμένο από τη Maria Grazia Chiuri. Ο σχεδιασμός της νέα συλλογής αποτυπώνει με τον πιο μοναδικό τρόπο τον ρομαντισμό που εκπέμπει το θρυλικό άρωμα του οίκου. Η Miss Dior Millefiori Boutique περιλαμβάνει μία σειρά προϊόντων make up, skin care, καθώς και μπάνιου. Στα προϊόντα μπάνιου της συλλογής συμπεριλαμβάνονται bath bombs, ένα αρωματικό κερί, καθώς και bath perls. Και τα 3 προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να φέρουν στον χώρο τη floral φρεσκάδα του Miss Dior.

 

Miss Dior

 

Η make up collection της Miss Dior Millefiori Boutique περιλαμβάνει ένα limited edition lipstick, 3 διαφορετικές θήκες για κραγιόν, μία παλέτα σκιών, μία compact powder και ένα lip balm. Φυσικά, αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι θήκες για τα κραγιόν, οι οποίες είναι διακοσμημένες με τα εμβληματικά λουλούδια του κήπου Millefiori και είναι συμβατές με όλα τα Dior Addict.

 

Miss Dior

 

Τέλος, η Miss Dior Millefiori Boutique ολοκληρώνεται με το limited edition Miss Dior – Bobby Eau de Parfum. Το άρωμα αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο σκύλο του Christian Dior, Bobby, ο οποίος συνόδευε τον σχεδιαστή στους κήπους του με τα λουλούδια.

 

Miss Dior- Bobby Eau de Parfum

 

Η νέα limited collection είναι διαθέσιμη από την 1η Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Dior.

 

www.dior.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada