Home / Beauty  / Η Gucci Beauty επεκτείνει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ μας

Η Gucci Beauty επεκτείνει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ μας

Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το ανοιξιάτικο μακιγιάζ χάρη στις νέες προσθήκες από Gucci Beauty, με eyeliner και liquid matte κραγιόν.

 

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και η Gucci Beauty φροντίζει να ανανεώσει το μακιγιάζ μας. Αποκαλύπτει δύο νέα προϊόντα γι’ αυτήν τη σεζόν, το Rouge À Lèvres Liquide Mat και το Stylo Définition L’Obscur. Η συλλογή των liquid matte lipsticks περιλαμβάνει εννιά πλούσιες αποχρώσεις. Τα χρώματα αντλούν έμπνευση από τον ουρανό του ηλιοβασιλέματος. Η φόρμουλα του lippie είναι εμποτισμένη με έλαιο μαύρου τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Αφήνει τα χείλη με μία απαλή και πολύ ελαφριά υφή.

 

 

Η Gucci Beauty πρόσθεσε στην ανοιξιάτικη συλλογή της και ένα eyeliner, πέρα από τα νέα liquid lipsticks. To αδιάβροχο eyeliner σε μορφή stick, με μαύρη μύτη, διαρκεί έως και 18 ώρες. Δημιουργεί ένα έντονο σατινέ φινίρισμα, χαρίζοντας ένα ακαταμάχητο βλέμμα. Προσθέστε και ένα έντονο ή ένα παστέλ χρώμα σκιάς και απογειώστε το eye look σας. Τώρα ένα τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ γίνεται πραγματικότητα χάρη στη νέα σειρά ομορφιάς του ιταλικού οίκου Gucci. Φανταστικές αποχρώσεις, άριστη ποιότητα και μεταξένιες υφές έρχονται στο νεσεσέρ σας.

 

 

Ανακαλύψτε τα δύο καινούργια make up products του φημισμένου οίκου είτε στο official site, είτε στα φυσικά καταστήματα. 

www.gucci.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.