Home / Good Life  / Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα Master Chef!

Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα Master Chef!

Χθες προβλήθηκε ο τελικός του 5ου Master Chef, όπου η Μαργαρίτα αναδείχθηκε νικήτρια, αλλά και η πρώτη Ελληνίδα master chef.

 

 

Μετά από πέντε πολύ πετυχημένα Master Chef, αναδείχθηκε, χθες, για πρώτη φορά γυναίκα ως νικήτρια του διαγωνισμού. Η Μαργαρίτα επικράτησε με 38 βαθμούς, έναντι 36 του Διονύση, και “στέφθηκε” νικήτρια, αλλά και η πρώτη Ελληνίδα Master Chef. Με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και πολύ λατρεμένη από το κοινό, η Μαργαρίτα ξεχώρισε από την αρχή του διαγωνισμού για τη δουλειά, το πάθος και το ταλέντο της.

 

 

Ο συγκινητικός και εντυπωσιακός τελικός μεταδόθηκε την Τετάρτη 9 του μηνός από τη συχνότητα του Star.  Μετά από τέσσερις μέρες γεμάτες απαιτητικές δοκιμασίες, ο Διονύσης και η Μαργαρίτα κλήθηκαν να μαγειρέψουν για τον τελικό τα πιάτα ενός κορυφαίου βρετανού chef, του Jason Atherton. Αφού η Μαργαρίτα αναδείχθηκε νικήτρια αγκάλιασε τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.