Home / Good Life  / Ευρωπαϊκά October festivals που θα σας κάνουν να ετοιμάσετε βαλίτσες!

Ευρωπαϊκά October festivals που θα σας κάνουν να ετοιμάσετε βαλίτσες!

Τα καλύτερα Ευρωπαϊκά October festivals για ένα αξέχαστο φθινόπωρο βρίσκονται φυσικά στην Ευρώπη! Εσείς ποιο ονειρεύεστε να επισκεφτείτε πρώτο;

 

Η Ευρώπη είναι έτοιμη να βαφτεί με τα χρώματα του φθινοπώρου! Αυτή η σεζόν αποτελεί την καταλληλότερη συνθήκη για ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Ο καιρός είναι ιδανικός και οι φανταστικές πρωτεύουσες σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε! Πολιτισμός, αρχιτεκτονική, μουσεία και αξιοθέατα και φυσικά Ευρωπαϊκά October festivals που θα σας μήνουν αξέχαστα!

 

Αυτά είναι τα καλύτερα Ευρωπαϊκά October festivals. Ετοιμάστε βαλίτσες και ζήστε one of a kind εμπειρίες!

 

Μόναχο

Φθινόπωρο σημαίνει Γερμανία! Το Oktoberfest είναι ίσως ένα από τα πιο γνωστά festivals στον κόσμο, προσελκύοντας εκατομμύρια τουρίστες. Γιορτάστε, χορέψτε, πιείτε μπύρες και ανακαλύψτε νέους πολιτισμούς!

 

 

Πάργα

Με το Signal Light Festival η τέχνη του φωτός ενώνεται με την αρχιτεκτονική. Τα σπουδαιότερα κτήρια της πόλης φωτίζονται κάθε νύχτα με φανταστικά installations δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα.

 

Εδιμβούργο

Και σε αυτήν την ευρωπαϊκή πόλη θα γιορτάσετε παρέα με το φως! Στο Diwali, το Φεστιβάλ των φώτων, η πόλη γεμίζει με μουσική, φαγητό, χορό και πυροτεχνήματα.

 

Στοκχόλμη

Το Stockholm Jazz Festival ντύνει την πόλη μουσικά σε ρυθμούς jazz! Γωνίες της πόλης μετατρέπονται σε αυτοσχέδιες γιορτές!

 

Λονδίνο

Τον Οκτώβριο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, στο οποίο παρευρίσκονται και πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες του χώρου!

 

Amsterdam

Η πιο cool πόλη της Ευρώπης που είναι γεμάτη πράσινο δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Τον Νοέμβριο οργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Museumnacht. Ωστόσο, τον Οκτώβριο οι καλύτεροι djs ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο θα παίξουν στο Amsterdam Dance Event.

 

Βουδαπέστη

Μία από τις ωραιότερες πόλη της Ευρώπης! Τον Οκτώβριο υπάρχει και εδώ ένα μοναδικό φεστιβάλ που αξίζει να παρακολουθήσετε! Το φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης Café!

Μαδρίτη

Από τις αρχές του Οκτώβρη μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη η Μαδρίτη φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα festivals φωτογραφίας στον κόσμο. Η πρωτεύουσα της Ισπανίας θα σας συναρπάσει!

https://www.instagram.com/p/ChlnKdvjtpD/

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.