Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Keanu Reeves επιστρέφει ως Constantine!

Ο Keanu Reeves επιστρέφει ως Constantine!

Μία ταινία που θεωρείται, πλέον, cult θα αποκτήσει sequel. Ο Keanu Reeves θα ενσαρκώσει και πάλι τον Constantine!

 

Η ταινία Constantine της DC που κυκλοφόρησε το 2005 μπορεί στην αρχή να μην κέρδισε την επιτυχία που ήθελε, αλλά σήμερα θεωρείται cult. 17 χρόνια μετά η Warner Bros ετοιμάζει το sequel της γνωστής ταινίας, που είναι βασισμένη σε κόμικ, συγκεντρώνοντας όλο το cast. Το κανάλι HBO Max είχε ανακοινώσει την επιθυμία του να δημιουργήσει μία σειρά εμπνευσμένη από τη σειρά, αλλά, πλέον, αυτό το project δε θα πραγματοποιηθεί. Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει δυναμικά στον ρόλο του John Constantine. Ο διάσημος ηθοποιός είχε εκφράσει ανοιχτά ότι επιθυμεί πολύ να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο για ακόμα μία φορά και τελικά η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα! Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει και πάλι ο Frances Lawrence και το σενάριο Akiva Goldsman.

 

Ας θυμηθούμε την πλοκή της πρώτης ταινίας. Ο John Constantine είναι ένας ντετέκτιβ του μεταφυσικού κόσμου. Έχει την ικανότητα να βλέπει δαίμονες και αγγέλους και συνεργάζεται με έναν αστυνομικό που έχει τις ίδιες ικανότητες. Οι δυο τους κυνηγούν δαίμονες και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του Μαμωνά, γιου του Σατανά να κυριαρχήσει επί της γης. Η επίσημη ανακοίνωση της ταινίας είναι γεγονός! Ανυπομονούμε να δούμε τον Keanu Reeves σε μία ακόμα επιτυχία του.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.