Home / Men  / Greek Maritime Golf Event: Eπιστρέφει για 8η χρονιά

Greek Maritime Golf Event: Eπιστρέφει για 8η χρονιά

Το Greek Maritime Golf Event θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά στην Costa Navarino, με μια διήμερη αγωνιστική δράση.

Προ των πυλών βρίσκεται το καλύτερο τουρνουά γκολφ στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Sports Marketing Awards, βρίσκεται  Το Greek Maritime Golf Event αναμένεται για 8η χρονιά να συγκεντρώσει και πάλι διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας. Θα λάβει χώρα στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

 

 

Διήμερη αγωνιστική δράση σε νέα γήπεδα

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί με ένα νέο αγωνιστικό format, καθώς οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις σε έναν διήμερο αγώνα shotgun scramble. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ., στο The Hills Course. Τα τελικά αποτελέσματα θα προκύψουν από τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ., στο International Olympic Academy Golf Course.

 

 

Περισσότερα από 100 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας θα παίξουν στα δύο νέα signature γήπεδα 18 οπών. Έχουν σχεδιαστεί από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal στο Navarino Hills.

 

Οι παίκτες θα αγωνιστούν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο γραφικό λιμάνι της Πύλου, προκειμένου να διεκδικήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις, για εκείνους που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις, στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin.

 

Μαθήματα γκολφ στο The Dunes Course

Οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα γκολφ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00μ.μ. και να λάβουν μέρος στο putting competition, που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course.

 

Cocktail by Marine Tours

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στο Cocktail by Marine Tours στις 19:00 μ.μ.

 

 

Γκολφ για καλό σκοπό

To Greek Maritime Golf Event θα ενισχύσει φέτος μέσα από τις δράσεις του την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί.

 

Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Έχει ως αποστολή της να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες, από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους. 

 

Σπουδαίες ναυτιλιακές εταιρείες δίνουν δυναμικό “παρών”

Στο Greek Maritime Golf Event συμμετέχουν μερικές εκ των κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, που στηρίζουν τη διοργάνωση.

 

Official Clothing Partner η Under Armour

Φιλοδοξώντας να κάνει όλους τους αθλητές καλύτερους μέσα από το πάθος, τον σχεδιασμό και τη διαρκή ανάγκη για καινοτομία, η Under Armour προσφέρει ευρεία γκάμα τεχνολογικών προϊόντων ένδυσης και υπόδησης για τον everyday & professional athlete.

Από τη ίδρυσή  της στο σήμερα, η Under Armour στέκεται πρωτοπόρος στον τομέα των performance τεχνολογικών προϊόντων με εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρεί τους αθλητές δροσερούς, στεγνούς και ανάλαφρους στη διάρκεια της προπόνησης. Δηλώνει σταθερά και δυναμικά το παρόν σε αθλητικές διοργανώσεις, αγκαλιάζοντας κάθε μορφής άθληση.

 

Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί  πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευμένο sports marketing agency της ActiveMedia Group. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

 

www.greekmaritimegolf.gr

mariamylona@cozyhome.gr

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath

})(jQuery)