Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Η Έπιπλο LIVIN δημιουργεί livin’ spaces

Η Έπιπλο LIVIN δημιουργεί livin’ spaces

epiplo livin
Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία χειροποίητων επίπλων, η Έπιπλο LIVIN δεν κατασκευάζει απλά τα έπιπλα του σπιτιού μας. Σκηνογραφεί χώρους που χαιρόμαστε να βλέπουμε, να ζούμε και να μεγαλώνουμε μαζί τους!

 

Από το 1975, η Έπιπλο LIVIN γράφει τη δική της ιστορία στον χώρο του χειροποίητου επίπλου. Χάρη στις μοναδικές, άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής δημιουργίες της, οι χώροι μας αποκτούν ξεχωριστή ταυτότητα, αρμονία και λειτουργικότητα.

 

livin

 

Σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, ξύλινες τραπεζαρίες, πολυθρόνες, ντουλάπες και συνθέσεις, όλα παρασκευάζονται με προσήλωση στη λεπτομέρεια και την απαράμιλλη ποιότητα, σε γραμμές διαχρονικές και αναλλοίωτες στον χρόνο.

 

livin saloni

 

 

Η Έπιπλο LIVIN προσφέρει custom λύσεις, κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες και τον χώρο μας, μέσα από μία πλούσια συλλογή σε μοναδικές τιμές.

 

epiplo livin

 

Χάρη στη δωρεάν μελέτη του χώρου μας και τον 3D σχεδιασμό, οι διακοσμητές της εταιρείας μας παρέχουν κάθε είδους συμβουλευτική υποστήριξη και τη δυνατότητα απόλυτης προσαρμογής διαστάσεων, ύφους και αποχρώσεων, για να αποτυπώσουν το προσωπικό μας στυλ, με απόλυτη εργονομία και κομψότητα.

 

 

Τα έπιπλα LIVIN σχεδιάζονται και παράγονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και από τους πιο έμπειρους τεχνικούς.

 

livin bedroom

 

Η παράδοση των επίπλων στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, το after sales service, η δεκαετής εγγύηση σε όλα τα επώνυμα στρώματα, η δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση στον νόμο Θεσσαλονίκης, καθώς και η αποστολή των επίπλων σε όλη την Ελλάδα, συμπληρώνουν τη λίστα υπηρεσιών της εταιρείας, που εγγυάται ότι τα έπιπλα των ονείρων μας θα βρουν τον φυσικό προορισμό τους, το σπίτι μας!

 

Έπιπλο LIVIN

24ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Χαλκηδόνας

(στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη)

Γέφυρα, Τ.Κ. 57011

Τ. 231 071 5823

 

www.epiplolivin.gr

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin