
Αυτό το καλοκαίρι, η Louis Vuitton εμπιστεύεται το εστιατόριό της στο ξενοδοχείο White 1921 του Saint Tropez στον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Arnaud Donckele και τον διάσημο pastry chef Maxime Frédéric.
Ανακαλώντας το ζεστό και κομψό πνεύμα της Κυανής Ακτής, το εκλεπτυσμένο μενού που υπογράφουν οι Donckele και Frédéric εξερευνά τις γεύσεις και τον χαλαρό τρόπο ζωής που είναι συνώνυμα της περιοχής.
Επαγγελματικοί συνεργάτες στο Cheval Blanc Paris, ο Donckele και ο Frédéric είναι επίσης φίλοι.– μάλιστα, ο δεύτερος είχε και τη γαστρονομική επίβλεψη του θεματικού café και εργαστηρίου σοκολάτας LV Dream στο Παρίσι. Μαζί, οι δύο Νορμανδοί έχουν φανταστεί ένα gourmet ταξίδι με τις ρίζες του στο τοπικό.terroir, μια πραγματική ωδή στα μεσογειακά αρώματα,.που απηχεί το κοινό όραμά τους για εκλεπτυσμένη και αυθεντική γαστρονομία.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο ονειρικό Saint Tropez, ανάμεσα στο Vieux Port και την Place des Lices,.στην καρδιά μιας μεγάλης, διακεκριμένης κατοικίας. Εμπνευσμένη από τον κόσμο του Louis Vuitton, η εσωτερική διακόσμηση προβάλλει το εντυπωσιακό μπλε και άσπρο σχέδιο.που αποκαλύπτεται στη νέα καλοκαιρινή συλλογή “LV By The Pool”,.με το art de la table να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη minimal boho αισθητική του.
Η αγνότητα των πρώτων υλών και η αξιοποίησή τους με βάση την εποχικότητα αποτελούν βασικά “συστατικά” κάθε πιάτου, που υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Ανάμεσα στα εκλεκτά εδέσματα του εστιατορίου ξεχωρίζουν τα γεμιστά με τρούφα ζυμαρικά zitone,.τα αρνίσια παϊδάκια με μαροκινά καρυκεύματα,.το signature brioche με άνθη πορτοκαλιού επικαλυμμένο με το μονόγραμμα LV,.αλλά και το mix & match Dolce Vita, που συνδυάζει τρεις ασυνήθιστα μη γλυκές γεύσεις παγωτού.
Αν είσαι τυχερ@ και βρεθείς αυτό το καλοκαίρι στη μαγευτική Côte d’Azur, μπορείς να κάνεις την κράτησή σου εδώ και να γευθείς μια fashionable γαστρονομική εμπειρία!