Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πώς ο Nicholas Chavez έγινε το “White Boy” του Οκτωβρίου;

Πώς ο Nicholas Chavez έγινε το “White Boy” του Οκτωβρίου;

Nicholas Chavez
Πώς ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ryan Murphy έγινε κάτι παραπάνω από μία εμμονή στο TikTok. 

 

Τα celebrity crushes αποτελούν μεγάλο μέρος της βιομηχανίας του θεάματος. Αλλά όταν πρόκειται για το TikTok, τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν λίγο περισσότερο… Nicholas Chavez

 

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία για το πότε έγινε “thing” ο τίτλος του White Boy of the Month. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει και οι χρήστες του TikTok δεν χάνουν ευκαιρία να αναδεικνύουν τον αγαπημένο τους celebrity, που βρίσκεται στην επικαιρότητα, με διάφορα edits, τα οποία συνοδεύονται με εκατομμύρια προβολές. Μάλιστα, υπάρχει και φίλτρο, το οποίο προτρέπει τους χρήστες να κάνουν ranking τα λεγόμενα White Boys of The Month. Για παράδειγμα, μετά την κυκλοφορία του The Batman το 2022, το TikTok είχε ανακηρύξει τον Robert Pattinson ως White Boy of The Month, ενώ μετά το Saltburn το 2023 τη θέση αυτή διαδέχθηκε ο Jacob Elordi. Και η λίστα συνεχίζεται: Tom Holland, Jonathan Bailey, Andrew Garfield, Joseph Quinn, Austin Butlerόλοι τους βρέθηκαν κάποια στιγμή να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του TikTok.

 

Για τον Οκτώβριο του 2024, το TikTok πήρε την απόφασή του και ανακήρυξε White.Boy of the Month τον Nicholas Chavez, χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ως Lyle Menendez.στη νέα σειρά του Netflix, Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.

 

 

Γεννημένος το 1999, ο Nicholas Chavez έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως Spencer Cassadine στο General Hospital το 2021, ενώ το 2022 πρωταγωνίστησε στην ταινία Crushed. Ωστόσο, η έκρηξη δημοσιότητας ήρθε μέσα από τη δεύτερη.σεζόν της σειράς του Ryan Murphy, Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, στην οποία υποδύεται τον μεγαλύτερο αδελφό, Lyle Menendez. Εκτός από τη σειρά του Netflix, ο Nicholas Chavez φέτος πρωταγωνίστησε και στο Grotesquerie, μια δραματική σειρά τρόμου.

 

Nicholas Chavez

 

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι δεν περίμενε ποτέ αυτήν την ανταπόκριση. Και, λογικό, αφού οι followers του στο Instagram αυξήθηκαν κατά ένα εκατομμύριο, περίπου δύο εβδομάδες μετά από την κυκλοφορία της σειράς.του Ryan Murphy. Παρόλα αυτά, χαίρεται ιδιαίτερα που οι θεατές αγάπησαν τη δουλεία του στη σειρά.

 

 

Ωστόσο, αυτή η ξαφνική έκρηξη δεν ήταν τυχαία. Όπως ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του,.ο Ryan Murphy τον είχε καλέσει δύο μήνες μετά το casting, λέγοντάς του ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει τη σειρά χωρίς τον Chavez και τον συμπρωταγωνιστή του, Cooper Koch, ο οποίος υποδύεται τον Erik Menendez. 

 

Nicholas Chavez

 

 

Ανάμεσα σε όλα όσα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, ο Nicholas Chavez έχει.εκμυστηρευτεί την αγάπη του για την Taylor Swift. “Είμαι Swiftie; Η μουσική της, είναι μεταδοτική. Και όποτε εμφανίζεται, χορεύω μαζί της. Έχει τόσο μεγάλη πλάκα και επίσης είναι εξαιρετική performer”.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada