Home / Beauty  / Raoúl Alejandre και H&M μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες μακιγιάζ

Raoúl Alejandre και H&M μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες μακιγιάζ

Raoúl Alejandre
Η H&M συνεργάζεται με τον διάσημο make up artist Raoúl Alejandre, για να λανσάρουν μία νέα vegan συλλογή, με όνομα “Make Up Stories”. Η αναμενόμενη καμπάνια σηματοδοτεί την αρχή της μακροχρόνιας συνεργασίας τους.

 

Θέλοντας να εξιστορήσει τις δικές του “Make Up Stories”, ο ταλαντούχος make up artist Raoúl Alejandre συνεργάζεται με την H&M Beauty, δημιουργώντας μαζί μία νέα vegan συλλογή.

 

 

Ως μακροχρόνιος θαυμαστής της H&M, ο ίδιος ο Raoúl περιγράφει τη συνεργασία ως μια στιγμή ολοκλήρωσης:“Νιώθω τιμή και ενθουσιασμό που μπορώ να φέρω την άποψή μου σε αυτή τη συνεργασία. Λατρεύω τα μέλη της ομάδας με τα οποία συνεργάζομαι καθώς με εμπνέουν.να ωθήσω την τέχνη μου σε μια κατεύθυνση που είναι φρέσκια και διαχρονική, ενώ παράλληλα κάνω μια δήλωση. Είμαι έτοιμος να φέρω καινοτόμες και αποκλειστικές τεχνικές σε αυτή τη συνεργασία”. Αυτό το λανσάρισμα σηματοδοτεί την αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των δύο.

 

 

Η νέα σειρά μακιγιάζ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως με μια τολμηρή και.αναζωογονητική καμπάνια με τίτλο “Make Up Stories”. Η καμπάνια ενθαρρύνει τους λάτρεις της ομορφιάς απεικονίζοντας το μακιγιάζ ως την αρχή κάθε μεγάλης και αξέχαστη στιγμή. Η εμφάνιση του Raoúl Alejandre πάντα έλεγε ιστορίες και η δουλειά του για την H&M Beauty δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή η κοινή εκτίμηση για τη δύναμη του μακιγιάζ είναι.αυτό που τον κάνει να ταιριάζει απόλυτα με την καινούργια καμπάνια. 

 

 

www.hm.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada