40
Ingredients
- 500 γρ. φακές χοντρές
- 300 γρ. μυζήθρα ανάλατη
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 γρ. πάπρικα
- 1 γρ. πιπέρι
- 1 γρ. κύμινο
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι
Instructions
Σε μια κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει, προσθέτουμε τις φακές και βράζουμε για 20', ώστε να γίνουν al dente. Τις στραγγίζουμε, τις ξεπλένουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Τοποθετούμε τις φακές σε ένα μπολ και τις αναμειγνύουμε με όλα τα υλικά, ανακατεύοντας ελαφρά.
Food Photographer: Theodosis Georgiadis
Food Stylist: Stavroula Foutsa





