Home / Wellness  / Diet & Fitness  / 2024 Fitness goals: New year, new you!

2024 Fitness goals: New year, new you!

Οι καλύτερες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για να πετύχετε τους fitness goals της νέας χρονιάς! Πού θα τις βρείτε; Φυσικά, στο Mediterranean Cosmos!

 

Ξεκινάμε τη νέα χρονιά, θέτοντας νέους στόχους! Και μία από τις προτεραιότητές μας πρέπει να είναι η φροντίδα της σωματικής μας υγείας. Φροντίζοντας τη φυσική μας κατάσταση, θα ενισχύσουμε και την ψυχική. Η γυμναστική είναι ένα είδος self love και δεν πρέπει να την παραλείπουμε! Ωστόσο, για να πετύχουμε τους fitness goals μας και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, χρειαζόμαστε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Και πού θα βρούμε τις καλύτερες και πιο ποιοτικές επιλογές ένδυσης και υπόδησης; Στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

 

Healthy diet, strong body

First things first! Ξεκινήστε τη νέα χρονιά, την ημέρα και τη γυμναστική σας με ενέργεια και δύναμη! Με μία στάση στο κατάστημα το Χρυσό θα απολαύσετε πεντανόστιμες και υγιεινές επιλογές. Φρεσκοστυμμένος φυσικός χυμός και σαλάτα με εποχιακά φρούτα είναι απαραίτητα για μία ισορροπημένη διατροφή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους fitness στόχους σας!

 

Σαλάτα φρούτων και φυσικός χυμός, ΤΟ ΧΡΥΣΟ

 

Athletic outfits

Τα fitness sets είναι ιδανικά για τις εμφανίσεις σας στο γυμναστήριο. Αν σας αρέσουν τα έντονα prints, στο κατάστημα Sugarfree θα βρείτε αυτό το set γυμναστικής με υπέροχο εμπριμέ μοτίβο. Αν είστε fan του μαύρου, στο κατάστημα Lacoste θα βρείτε αυτό το total black gym set,.ενώ, αν αγαπάτε το χρώμα, επισκεφτείτε το κατάστημα Nike, για.να βρείτε αυτό το set με shorts και αντιανεμικό jacket σε σομόν απόχρωση.

 

Set γυμναστικής με εμπριμέ μοτίβο, Sugarfree

Μαύρο gym set γυναικείο, Lacoste

Shorts και αντιανεμικό jacket γυναικεία, Nike

 

Ωστόσο, μπορείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε τα δικά σας gym sets. Ένα γαλάζιο αθλητικό ελαστικό κολάν από το Cosmos Sport #urban θα ταιριάξει υπέροχα με μία cozy λευκή ζακέτα από το κατάστημα Bdtk. Συνδυάζοντας μία bold απόχρωση με μία ουδέτερη, έχετε εύκολα ένα τέλειο set!

 

Γυναικείο αθλητικό κολάν σε γαλάζια απόχρωση, Cosmos Sport #urban

Ζακέτα άσπρη unisex με κορδόνια, Bodytalk

 

Ένα από τα κορυφαία fitness trends του 2024 είναι η άσκηση στη φύση! Για να αντέξετε, όμως, τις χαμηλές θερμοκρασίες, πρέπει να ντυθείτε πολύ ζεστά. Ένα cozy ανδρικό Quicksilver fleece jacket από το κατάστημα zero gravity θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ζεστοί και να απολαύσετε την υπαίθρια άσκησή σας!

 

Men jacket Quicksilver, zero gravity

 

One step closer

Δώστε μεγάλη προσοχή στην επιλογή αθλητικών παπουτσιών. Επενδύστε σε ποιοτικά sneakers, καθώς είναι είναι εκείνα που θα στηρίξουν το σώμα σας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το ανδρικό sneaker από το κατάστημα PUMA και το γυναικείο adidas από τα INTERSPORT που επιλέξαμε, είναι φτιαγμένα σύμφωνα με τελευταίες τεχνολογίες και προσφέρουν αξεπέραστη άνεση και στιλ!

 

Ανδρικό running sneaker σε κόκκινο χρώμα με λευκή σόλα, Puma

Γυναικεία sneakers adidas performance για τρέξιμο, Intersport

 

Οι φετινοί fitness στόχοι σας θα γίνουν πραγματικότητα με λίγη θέληση και με μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos, που θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, από τις 11.00 έως τις 20.00.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.