Home / Family  / Η Dolly Parton λανσάρει τη δική της pet σειρά!

Η Dolly Parton λανσάρει τη δική της pet σειρά!

Dolly Parton

Το icon Dolly Parton ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου επιχειρηματικού της project. Το Doggy Parton είναι η νέα hot pet σειρά! Ανακαλύψτε τι περιλαμβάνει! 

 

Η ιστορία του Doggy Parton μπορούμε να πούμε ότι ξεκίνησε χρόνια πριν. Όταν έξι δεκαετίες πριν το είδωλο Dolly Parton κυκλοφόρησε τον πρώτο της album με τίτλο Puppy Love. Κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα της η γνωστή καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από το πρώτο της μουσικό εγχείρημα για να δημιουργήσει το τελευταίο της. Το Doggy Parton είναι μία pet σειρά που περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια και πολλά άλλα σε συνεργασία με το SportPet Designs. Μέρος των εσόδων θα πηγαίνουν στη Willa B. Farms. Μία οργάνωση που προσφέρει στοργικό σπίτι σε εκτοπισμένα ζώα κάθε είδους.

 

Σκοπός της Dolly Parton είναι να διασώσει τα ζώα που έχουν ανάγκη και να μοιράσει σε όλα ατελείωτη αγάπη με το δικό της style. Η Doggy Parton σειρά περιλαμβάνει φορέματα, πουκάμισα, jean jackets, καπέλα, κολιέ, sets, λουριά, ζώνη και μοναδικά παιχνίδια! Το item που ξεχωρίζουμε είναι σίγουρα η ξανθιά περούκα σκύλου εμπνευσμένη από το signature χτένισμα της διάσημης τραγουδίστριας! Φυσικά όλα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με αγαπημένο country style.

 

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα από Doggy Parton και χαρίστε στους τετράποδους φίλους σας το καλύτερο look!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.