Home / Good Life  / Art & Culture  / “Τhe Athenians, Short Stories of Art” στο κέντρο της Αθήνας

“Τhe Athenians, Short Stories of Art” στο κέντρο της Αθήνας

Η ομαδική έκθεση “Τhe Athenians, Short Stories of Art” στο European Centre Contemporary Space Athens έχει άρωμα Αθήνας.

Το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum, Museum for Architecture and Design και την εικαστικό Ράνια Καπελιάρη παρουσιάζουν την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο “The Athenians, Short Stories of Art” στο European Centre Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74 στην Πλάκα, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, έως και τις 6 Αυγούστου.

 

Σκοπός της έκθεσης είναι οι καλλιτέχνες να αφηγηθούν στους επισκέπτες ιστορίες που αποτύπωσαν πάνω στον καμβά, τον πηλό, στο φωτογραφικό χαρτί και έχουν άρωμα Αθήνας.

 

 

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος με αλφαβητικοί σειρά οι καλλιτέχνες: Βάκα Λένα, Βερούτης Κωνσταντίνος, Γκινοσάτη Μανταλένα, Διακοδημητρίου Μαρία,.Διαμαντής Στάγγεσερ Μάνος, Δρογώση Τάνια, Ζαφείρη Στέλλα, Καπελιαρη Ράνια, Καραλιάς Ιωάννης, Κελαïδάκη Μαρία, Κουλουμπρούκας Νίκος, Λεοντόπουλος Νίκος, Λουμάκης Στέφανος, Λιάκος Γιάννης, Μάλαμα Νίνα,.Μπαλτάς Δημήτρης, Μπίγαλη Μάτα, Παλαμήδης Χρήστος, Παπαδάτου Ήρα,.Πρωτόπαππα Νίκη, Ράϊκου Κατερίνα, Χαρμάνης Θόδωρος, Sharon Benmayor, SaroZaven.

 

VOULI-maria dikodhmitriou

 

Λίγα λόγια για τον χώρο

To Contemporary Space Athens/The European Centre Athens  είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από το  Chicago Athenaeum, museum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies.

 

Η βασική λειτουργία του χώρου είναι ως εκθεσιακός χώρος όλων των προγραμμάτων-βραβείων που διοργανώνει ο Οργανισμός. Αντίστοιχοι χώροι με την ίδια φιλοσοφία και ιδιότητα έχουν δημιουργηθεί και χρησιμοποιούνται από τον Οργανισμό σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum Museum σε Δουβλίνο και Σικάγο. Τις ενδιάμεσες περιόδους αποσκοπεί στο να ανακαλύπτει όλες τις νέες τάσεις της τέχνης και του design διοργανώνοντας εκθέσεις, εργαστήρια αλλά και ημερίδες με ομιλίες πάνω σε αυτή την κατεύθυνση.

Η πιο σταθερή επιδίωξη του Contemporary Space Athens/The European Centre Athens είναι να κάνει γνωστό στο ελληνικό κοινό το έργο σημαντικών διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών.και να είναι προσιτό σε εξωτερικές συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και φορείς,.να διαθέτει τους χώρους του πάντα με σκοπό την προαγωγή των τεχνών, αλλά και όλων των τάσεων,.που απασχολούν την κοινωνία σήμερα.

Ημέρες & Ώρες: Τετάρτη έως Κυριακή, 12.00-19.00.

Διάρκεια έως και 6 Αυγούστου.

Είσοδος ελεύθερη.

 

European Centre Contemporary Space Athens

Μητροπόλεως 74, Πλάκα

www.contemporaryspaceathens.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath