Home / Lifestyle  / Τρεις μέρες γιορτής για τους tattoo lovers!

Τρεις μέρες γιορτής για τους tattoo lovers!

Για τρεις μέρες, ο εκθεσιακός χώρος της ΔΕΘ γίνεται ο τόπος συνάντησης των tattoo lovers της Ελλάδας και των Βαλκανίων, φιλοξενώντας το 7ο Balkan Thessaloniki Tattoo Convention.

 

Στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023, η καρδιά των Βαλκανίων χτυπάει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εκθεσιακό Χώρο της ΔΕΘ, στη μεγάλη γιορτή για όλους τους tattoo lovers – και όχι μόνο! Διακόσιοι από τους καλύτερους tattoo artists της Βόρειας Ελλάδας και του εξωτερικού θα κάνουν live tattooing – Oldschool, abstract, ρεαλιστικό, γιαπωνέζικο – και θα αναδείξουν το υψηλό επίπεδο της τέχνης τους.

 

 

Το 7ο Balkan Thessaloniki Tattoo Convention, το τεράστιο urban party των Βαλκανίων,.επανέρχεται δριμύτερο, πιο ανανεωμένο και εμπλουτισμένο από ποτέ. Εκτός από τα live tattooing και τα tattoo contests, το πρόγραμμα του αγαπημένου διεθνούς φεστιβάλ tattoo περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων δράσεων,.όπως Dj sets, Live Bands, Food & Drinks, Art Exhibitions, Game Rooms, Graffiti Show, Bike & Skate Show, Κids Playground, Body Painting και Show Acrobatics.

 

Balkan Thessaloniki Tattoo Convention a

 

Star Your Body

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας του, το Balkan Thessaloniki Tattoo Convention στηρίζει τον Οργανισμό Make A Wish. Μέσω της ενέργειας Star Your Body, στην οποία ο επισκέπτης κάνει ένα tattoo από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το 100% του αντιτίμου διατίθεται στον οργανισμό, για την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

 

Μέρες & ώρες:
  • Παρασκευή: 14.00 – 23.00
  • Σάββατο: 11.00 – 23.00
  • Κυριακή: 11.00 – 22.00

 

Τιμές εισιτηρίων:
  • Ημερήσιο: 10€
  • Τριήμερο: 20€

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται και όλα τα events.

 

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

 

thessalonikitattooconvention.gr

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin