Home / Good Life  / Art & Culture  / Το You έρχεται πολύ σύντομα!

Το You έρχεται πολύ σύντομα!

You

Ο νέος κύκλος του You θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα χωριστεί σε δύο μέρη! Δείτε όσα γνωρίζουμε για την επιστροφή που θα συζητηθεί.

 

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για την πετυχημένη σειρά του Netflix You. Η τρίτη σεζόν ήταν χαοτική με καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Joe θα προσπαθήσει να ξεκινήσει από την αρχή, αλλά όχι όπως θα περιμέναμε. Σίγουρα δεν πρόκειται να αφήσει τελείως το παρελθόν πίσω του… μόνο κάποια κομμάτια του. Σε αυτήν τη σεζόν μεταφέρεται στο Λονδίνο και υπόσχεται μία ακόμα δυναμική ιστορία όπως μας έχει συνηθίσει. Το Netflix προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις όσον αφορά την πρεμιέρα της σειράς, η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη, μία λογική που ακολουθεί αρκετά συχνά η streaming πλατφόρμα τον τελευταίο καιρό. Πότε επιστρέφει, λοιπόν, το You;

 

 

Στις 9 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμο το πρώτο μέρος και έναν μήνα μετά, στις 9 Μαρτίου, το δεύτερο μέρος! Γεια σου, You. Ο Joe επέστρεψε, αλλά αυτήν τη φορά να τον αποκαλείτε καθηγητή Τζόναθαν Μουρ. Πρόσεχε Μαριάν… ποτέ δε ξέρεις ποιος καραδοκεί στο Λονδίνο, αναγράφεται στη λεζάντα του post. Νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στο cast και ανυπομονούμε να δούμε στο πώς θα συμβάλλουν στις νέες ιστορίες του Joe. Το σίγουρο είναι ότι η Tati Gabrielle, ως Μαριάν, επιστρέφει! Σύντομα θα μάθουμε το πώς θα συνεχιστεί το love story τους! Περιμένουμε με ανυπομονησία το official trailer!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.