Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κυκλοφορούν σειρά ντοκιμαντέρ

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κυκλοφορούν σειρά ντοκιμαντέρ

Harry

Το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη σειρά ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

 

Τον Οκτώβριο έγινε γνωστό ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να δημιουργήσουν από κοινού μία σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους. Επιθυμούν να μοιραστούν με το κοινό όλες τις πτυχές τη μέχρι τώρα πορείας τους. Τώρα μάθαμε ότι το project θα κυκλοφορήσει πριν την περίοδο των εορτών μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η υποψήφια για Oscar, Liz Garbus, θα σκηνοθετήσει τη σειρά. Η Meghan Markle δήλωσε χαρούμενη που μπορεί να εμπιστευτεί την ιστορία τους σε έναν άνθρωπο με εμπειρία στη σκηνοθεσία, έναν άνθρωπο που θαυμάζει εδώ και καιρό.

 

https://www.instagram.com/p/ClG2AEVInaz/?hl=el

 

Για την ίδια, αλλά και για τον Πρίγκιπα Harry, αποτέλεσε μία διασκεδαστική και δημιουργική εμπειρία. Όλοι εργάστηκαν γι αυτό το project με μία υπέροχη ενέργεια, μοιράζοντας ο καθένας τις απόψεις τους. Η Meghan Markle, έχοντας και την εμπειρία από τη σειρά Suits, κατάφερε να μυήσει τον σύζυγό της σε έναν πρωτόγονο για τον ίδιο κλάδο. Αναμένουμε, λοιπόν, για την κυκλοφορία του trailer, αλλά και  την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Επιπλέον, τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσουν και τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Harry με τίτλο Spare.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.