Home / Fashion  / Αυτό το φθινόπωρο πρέπει να φορέσεις cowboy boots!

Αυτό το φθινόπωρο πρέπει να φορέσεις cowboy boots!

Τα παπούτσια της σεζόν ακούνε στο όνομα cowboy boots! Γίνε και εσύ το πιο stylish girl με ένα μόνο ζευγάρι μπότες!

 

Φέτος έχουμε τη μεγάλη επιστροφή του chunky και grunge style! Μέρος αυτού του στυλ είναι και οι φημισμένες cowboy boots! Η western fashion ανήκει στη 00s area, την πιο hot περίοδο της μόδας αυτήν τη στιγμή. Οι συγκεκριμένες μπότες έκαναν μία δειλή αλλά δυνατή επιστροφή την προηγούμενη σεζόν και τώρα κυριαρχούν στο street style. Fashion girls από κάθε μεριά του πλανήτη μάς παροτρύνουν να επενδύσουμε στο συγκεκριμένο παπούτσι για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας.

 

Και φυσικά οι cowboy boots πρόκειται να ταιριάξουν με όλα τα υπόλοιπα fall trends! Denim, leather, κορσές, motomami jackets, cardigans, πλισέ και cargo φούστες, oversized outerwear και slip dresses! Επώνυμες όπως η Beyoncé, η Bella Hadid και η Dua Lipa απογειώνουν το συγκεκριμένο item και προσθέτουν cowboy hats και pieces με κρόσσια ή animal print. Μπορείτε να επιλέξετε μπότες είτε μέχρι τον αστράγαλο, είτε μέχρι το γόνατο! Και οι δυο περιπτώσεις εγγυούνται ένα stylish αποτέλεσμα. Extra tip! Δοκιμάστε braids ή layers, hairstyles που ταιριάζουν τέλεια με το western style.

 

Αυτές είναι μερικές από τις ωραιότερες cowboy boots της σεζόν!

 

Paco Rabanne

 

Golden Goose

 

Sonora

 

Isabel Marant

Sonora

cowboy boots

Isabel Marant

cowboy boots

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.