Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Το STUDIO SHOO μάς γεμίζει με θετική διάθεση και χρώμα!

Το STUDIO SHOO μάς γεμίζει με θετική διάθεση και χρώμα!

Το STUDIO SHOO μάς εμπνέει με μοναδικά έργα που έχουν ξεχωριστή ταυτότητα και επαναπροσδιορίζουν το interior design μέσα από μια νέα ματιά.

Το STUDIO SHOO ιδρύθηκε το 2017 από την αρχιτέκτονα Shushana Khachatrian και έχει ως στόχο τον  επαναπροσδιορισμό του σχεδιασμού ξενοδοχείων, εστιατορίων και δημόσιων εσωτερικών χώρων.Our passion for problem-solving matured into the studio’s current design process, where each member of the team is encouraged to challenge and contribute ideas.

 

Με αξιοσημείωτα έργα που καλύπτουν το Ερεβάν, την Τιφλίδα, την Τασκένδη, τη Θεσσαλονίκη, το Αλμάτι, το Ντουμπάι,. το Nha Trang και τη Νέα Υόρκη, κάθε σχέδιό του αντικατοπτρίζει τις πλούσιες πολιτιστικές αποχρώσεις των τοποθεσιών και την ακλόνητη δέσμευση της πρακτικής για τη δημιουργία λειτουργικών, εντυπωσιακών και χαρούμενων δημόσιων χώρων.

STUDIO SHOO

 

Δίνεται η πιο σχολαστική προσοχή στην ανάπτυξη μοναδικών ξενοδοχείων, εστιατορίων και δημόσιων εσωτερικών χώρων σε όλον τον κόσμο.he cabinet is both an aesthetically appealing and functional aspect of the interior design

 

STUDIO SHOO

“Πιστεύω ειλικρινά ότι ο σύγχρονος σχεδιασμός πρέπει να είναι απεριόριστος. Κατά τη δημιουργία μιας ιδέας, δίνω. τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες και προτεραιότητα στο πώς θα επηρεάσει τους ανθρώπους και τις αρχικές τους. εντυπώσεις. Η χαρακτηριστική υπογραφή του στούντιο είναι ο ζωηρός μινιμαλισμός που μπορεί να αναγνωριστεί. ξεκάθαρα στη δουλειά μας”, δηλώνει η καλλιτεχνική διευθύντρια και ιδρύτρια του στούντιο, Shushana  Khachatrian.

 tion, documentation and author’s drawings

 

Για τους ανθρώπους του ο βασικός στόχος είναι η δημιουργία λειτουργικών δημόσιων χώρων που έχουν. θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων, πάντα για μία ευχάριστη και μοναδική εμπειρία!configuration and author’s supervision until the project completion

 

studioshoo.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath