Home / Fashion  / Το sexy και χαριτωμένο cardigan

Το sexy και χαριτωμένο cardigan

Το πιο hot κομμάτι της φθινοπωρινής σας γκαρνταρόμπας πρέπει να είναι το sexy, αλλά χαριτωμένο, cardigan.

 

Ο Γάλλος σχεδιαστής Jacquemus, στη La Montagne συλλογή του, μας σύστησε το cardigan και από τότε πρωταγωνιστεί σε κάθε street style. Fashion girls, από όλο τον κόσμο, αλλά και supermodels, επιλέγουν το συγκεκριμένο κομμάτι και μας δείχνουν πώς να το φορέσουμε. Το ξεχωριστό μαζί του είναι ότι καταφέρνει να δώσει στο outfit μας μια πινελιά sexiness, αλλά και να αποπνέει μια χαριτωμένη και girly ατμόσφαιρα.

 

 

Μακρύ ή κοντό είναι όσο πρέπει αποκαλυπτικό, διαθέτοντας το χαρακτηριστικό μεταλλικό κούμπωμα στο στήθος. Μας βοηθάει να παραμείνουμε stylish, αυτή τη μεταβατική περίοδο, και να αναδείξουμε έναν μυστηριώδη αισθησιασμό. Φορέστε το με jeans ή με ότι τύπο παντελονιού επιθυμείτε. Με φούστα ή πάνω από tops και φορέματα. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και κάθε στυλ. Eίναι fresh, instagrammable, trend και κάνει τη διαφορά.

 

 

Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα της αγοράς.

 

Jacquemus

Courtesy of Jacquemus

Courtesy of Jacquemus

Courtesy of Jacquemus

 

Miu Miu

Courtesy of Miu Miu

 

ALAÏA

Courtesy of ALAÏA

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.