Home / Beauty  / Η Naomi Osaka ιδρύει τη Kinló skin care line

Η Naomi Osaka ιδρύει τη Kinló skin care line

Κάνοντας ένα διάλειμμα από το tennis, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Naomi Osaka κυκλοφορεί τη δικιά της skin care line, τη Kinló.

 

 

Ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα για την παγκόσμια πρωταθλήτρια του tennis Naomi Osaka. Δημιούργησε τη δικιά της skin care line, τη Kinló, απευθυνόμενη σε εκείνους που έχουν περισσότερη μελανίνη στο δέρμα τους. Η πρώτη κυκλοφορία περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα για μαύρους και καφέ τόνους δέρματος.

 

 

Τo Golden Rays Sunscreen SPF 50+ είναι με βάση τα ανόργανα άλατα, δεν είναι χημικό και παρέχει ένα matte φινίρισμα. Για να δροσίσετε την επιδερμίδα σας και να την ενυδατώσετε υπάρχει το Hydrating Golden Mist, εμπλουτισμένο με θεραπευτικές ιδιότητες και αλόη βέρα. Φροντίστε την περιοχή των ματιών και επιλέξτε το Golden Ritual Skin care, προσθέτοντας ένα ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη.

 

Courtesy of Kinló 

 

“Είμαι τόσο ενθουσιασιαμένη που θα μοιραστώ το Kinló μαζί σας! Ίδρυσα την Kinló (μια λειτουργική σειρά περιποίησης δέρματος για άτομα με μελανωμένο δέρμα), για να καλύψει μια ανάγκη δημόσιας υγείας, γύρω από την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος στις κοινότητές POC . Το tennis μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά μου έδωσε αυτήν την πλατφόρμα, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Μου επιτρέπει να βοηθήσω τους άλλους με τρόπους που δεν θα φανταζόμουν ποτέ. Ελπίζουμε να σας αρέσει!”, δήλωσε η Naomi.

 

www.kinlo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.