Home / Good Life  / Art & Culture  / Το sequel της M3GAN θα κάνει πρεμιέρα το 2025!

Το sequel της M3GAN θα κάνει πρεμιέρα το 2025!

M3GAN

Μετά την επιτυχία στο box office το sequel της ταινίας M3GAN ήταν αναμενόμενο! Προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2025!

 

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία M3GAN έγινε αμέσως viral, ειδικά ανάμεσα στους νέους, μέσα από την πλατφόρμα του TikTok. Στο opening day της, η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει 30 εκατομμύρια, σχεδόν το διπλάσιο από το budget της, που μετρούσε 12 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής η ταινία έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, εισπράττοντας περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι η αγαπημένη διαβολική κούκλα θα επιστρέψει! Η σεναριογράφος Akela Cooper και η εταιρεία παραγωγής δήλωσαν ότι το sequel πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου του 2025.

 

Ο επίσημος τίτλος της ταινίας είναι M3GAN 2.0, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στην πλοκή. Η σεναριογράφος έχει αρχίσει να γράφει το σενάριο, οπότε σύντομα μπορεί να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Οι ηθοποιοί Allison Williams και Violet McGraw θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ως Gemma και Candy. Την πρώτη ταινία ανέλαβε σκηνοθετικά ο Gerard Johnstone. Ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του στο sequel! Πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν νέες προσθήκες στο cast, δεδομένου του τέλους της πρώτης ταινίας. Η δολοφόνος κούκλα έρχεται για εκδίκηση! Stay tuned!

 

Κεντρική φωτογραφία: Universal Pictures Universal Pictures

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.