Home / Good Life  / Το road trip στις Δαλματικές ακτές είναι μία μοναδική εμπειρία!

Το road trip στις Δαλματικές ακτές είναι μία μοναδική εμπειρία!

Δαλματικές ακτές

Μία υπέροχη ιδέα που θα σας χαρίσει καταπληκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι ένα road trip στις Δαλματικές ακτές!

 

Τελευταία, όλο και περισσότεροι επιλέγουν μία εκδρομή με αυτοκίνητο. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία, που αξίζει να τη δοκιμάσετε! Η χώρας μας είναι ιδανική για να εξερευνήσετε πολλούς προορισμούς by car. Ωστόσο, δε χρειάζεται να μείνετε μόνο στο εσωτερικό. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις χώρες της Ευρώπης! Μία καταπληκτική ιδέα είναι road trip στις Δαλματικές ακτές! Αφετηρία σας θα είναι η Κροατία, με το φανταστικό Ντουμπρόβνικ. Οι περισσότερες πόλεις που θα διανύσετε έχουν έναν μεσαιωνικό χαρακτήρα στην αρχιτεκτονική τους, έχουν κρυστάλλινα νερά και είναι γεμάτες ζωή!

 

https://www.instagram.com/p/CxAUWEos848/?img_index=1

 

Ωστόσο, αυτό που κάνει το road trip στις Δαλματικές ακτές είναι η μαγεία της φύσης που θα ανακαλύψετε! Οι ακτές επεκτείνονται από την πόλη Ζάνταρ μέχρι τον κόλπο του Κότορ. Μερικές από τις στάσεις– πόλεις που αξίζει να κάνετε: Σπλίτ, Μοντενέγκρο, Λάστοβο, Μαυροβούνιο, Μόσταρ στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Κότορ και Λάστοβο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτές τις περιοχές έχουν γίνει γυρίσματα για το Game of Thrones και τις ταινίες του James Bond!

 

 

Πέρα από θάλασσες, υπάρχουν και πολλές σπηλιές με δροσερά νερά! Όλες οι περιοχές είναι ιδανικές και για sports! Κάποια hidden gems που πρέπει να υπάρχουν στη λίστα του road trip σας: Kravice Waterfalls, λίμνες Πλίτβιτσε και ο λόφος Srd. Μην ξεχνάτε ότι ένα road trip σε τόσες χώρες χρειάζεται μεγάλη οργάνωση και φυσικά προσοχή στους δρόμους!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.