Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Manifest επιστρέφει και επίσημα!

Το Manifest επιστρέφει και επίσημα!

Το Manifest

Το Manifest έρχεται για την τέταρτη και τελευταία του σεζόν στις 4 Νοεμβρίου! Δείτε το πρώτο teaser trailer!

 

Η σειρά φαινόμενο που έσπασε ρεκόρ προβολών στο Netflix επιστρέφει πολύ σύντομα! Σε περίπου 2 μήνες, στις 4 Νοεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα το Manifest με την τέταρτη και τελευταία του σεζόν! Θα αποτελείται από 20 επεισόδια, τα οποία θα χωριστούν σε δύο μέρη κάτι που έχει γίνει, πλέον, βασική στρατηγική για την streaming πλατφόρμα. Αξίζει να τονιστεί ότι η σειρά στην αρχή ήταν προγραμματισμένη για τρεις νέες σεζόν, αλλά αυτό άλλαξε. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σωστή η τελική απόφαση! Διότι με αυτόν τον τρόπο το Netflix θα μπορέσει να διατηρήσει το ύψος της επιτυχίας, χωρίς να “τραβήξει” την πλοκή.

 

 

Ο δημιουργός του δήλωσε ότι αυτή η ανατροπή δεν άλλαξε το τέλος που έχει στο μυαλό του για τη σειρά του. Είναι βέβαιος ότι τα 20 επεισόδια του δίνουν τον χώρο να πει την ιστορία όπως είχε σκοπό από την αρχή! Όπως και κάθε σεζόν της επιτυχημένης σειράς έτσι και η τρίτη άφησε το κοινό “σοκαρισμένο” με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Από το πρώτο teaser trailer βλέπουμε και πάλι τους πρωταγωνιστές να μάχονται για να βρουν απαντήσεις, με την αγωνία να κορυφώνεται! Το Manifest επιστρέφει στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.