Home / Beauty  / Το Isle of Paradise στον κόσμο του body care

Το Isle of Paradise στον κόσμο του body care

Isle of Paradise

Το Isle of Paradise, γνωστό για τα self tan προιόντα του, επεκτείνει τους οριζοντές του και μπαίνει στον κόσμο του body care.

 

Το beauty brand Isle of Paradise έχει γίνει viral χάρη στα τόσο πετυχημένα tanning drops που δημιούργησε. Τα self tan προϊόντα του έχουν γίνει viral, ενώ το #isleofparadise έχει περισσότερες από 95 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Μετά από αυτήν την επιτυχία, το brand είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα του. Εισάγει τη φροντίδα του σώματος και συμπεριλαμβάνει δύο νέες συλλογές, εστιάζοντας στο skin care. Τα προϊόντα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στα Sephora αυτήν την εβδομάδα. Οι ιδρυτές της μάρκας τόνισαν ότι το body care είναι μία φυσική εξέλιξη για το Isle of Paradise.

 

“Πάντα αφορούσε το πώς κάνουμε τους ανθρώπους να νιώθουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και πώς τους βοηθάμε εσωτερικά, φροντίζοντας το εξωτερικό τους. Το brand μας συνδυάζει αυτό το πάθος για αυτοπεποίθηση, την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού μας . Αυτά καθόριζαν πάντα το DNA μας. Η αποστολή μας είναι να μεταμορφώσουμε τη φροντίδα του σώματος με αποτελεσματικά προϊόντα. Αλλάζοντας το δέρμα σας θα αλλάξουμε και το πώς νιώθετε γι αυτό”, δήλωσαν οι ιδρυτές.

 

Η συλλογή Brilliantly Bright περιλαμβάνει βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη. Στη sister collection Confidently Clear η βάση είναι το σαλικυλικό, γαλακτικό, αμυγδαλικό και πολυγλουταμινικό οξύ για τη λείανση του δέρματος. Το κοινό του Isle of Paradise ζητούσε συνεχώς προϊόντα που θα συμπληρώσουν το μαύρισμα που προσφέρει και τώρα αυτό είναι πραγματικότητα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.