Home / Fashion  / Η Gisele στη νέα Jimmy Choo Summer 2023 καμπάνια

Η Gisele στη νέα Jimmy Choo Summer 2023 καμπάνια

Το brand υποδημάτων Jimmy Choo επέστρεψε στο Μαϊάμι για να αποθανατίσει την καινούργια του καμπάνια. Η Gisele επιλέχθηκε ως πρωταγωνίστρια!

 

 

The supermodel channeling it’s inner goddess once again! Η Gisele αποδεικνύει ότι έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά στον κόσμο της μόδας. Τώρα, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του γνωστού brand υποδημάτων Jimmy Choo για την καλοκαιρινή του καμπάνια. Τόσο το brand, όσο και ο μακροχρόνιος συνεργάτης του, ο φωτογράφος Carlijn Jacons, αποκάλεσαν το μοντέλο ως την επιτομή μίας σύγχρονης θεάς. Μας ταξιδεύουν στο εξωτικό Μαϊάμι, με την καμπάνια να επιδιώκει να ενσαρκώσει το λαμπερό και τολμηρό πνεύμα του brand, με φόντο ένα ηλιόλουστο σκηνικό.

 

 

Η Gisele αναδεικνύει, όπως μόνο αυτή ξέρει, τις χαρακτηριστικές σιλουέτες του brand, μέσα από τα αξεσουάρ και τα υποδήματά του. Στην καμπάνια εντοπίζουμε και τα καινούργια Jimmy Choo κομμάτια, εμπνευσμένα από τη μεθυστική ενέργεια του καλοκαιρινού ρομαντισμού. Περιλαμβάνεται το χρυσό Agave Flat Gladiator Sandal, τα διακοσμημένα με μαργαριτάρια Fayence Slides και τα Saeda Sandal Platform. Η χειροποίητη τσάντα Maxi Bon Bon Bucket ηγείται των αξεσουάρ, ενώ το μεταλλικό Indiya Sandal προσφέρει μία διαχρονική αίγλη στα summer night out looks.

 

 

Το αποτέλεσμα της καμπάνιας είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Μπείτε στο official site του Jimmy Choo για να ανακαλύψετε τη συλλογή!

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.