Home / Cozyhome  / Το Dior Maison παρουσιάζει τη Granville collection

Το Dior Maison παρουσιάζει τη Granville collection

Dior Maison

Διακοσμήστε μοναδικά το σπίτι σας, χάρη στην ολοκαίνουργια και τόσο όμορφη Granville collection, από το Dior Maison.

 

“Πάνω απ ‘όλα, μου άρεσε πολύ να μαθαίνω, από καρδιάς, τα ονόματα και τις περιγραφές των λουλουδιών, στους χρωματικούς καταλόγους του Vilmorin-Andrieux”, έγραψε ο Monsieur Dior στα απομνημονεύματά του.

 

Courtesy of Dior

 

Αυτές τις στιγμές θαυμασμού και καλλιέργειας του κήπου στην οικογενειακή βίλλα στη Νορμανδία, ο Dior τις αποκάλεσε ως μια “θαυμάσια και τρυφερή μνήμη”. Αυτή η μνήμη, ενός καταπράσινου και ολάνθιστου τοπίου, αντηχεί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μέσα από τη νέα συλλογή Granville. Η σχεδιάστρια, Cordelia de Castellane τελεί αληθινό φόρο τιμής στη γοητεία του Dior και την ομορφιά της φύσης και της βοτανικής.

 

Courtesy of Dior

 

Ορτανσίες και κλαδιά wisteria φωτίζουν τη συλλογή, σε αποχρώσεις του αμέθυστου, του σμαραγδιού, του μπλε και του γκρι. Πιάτα, κούπες και μικροί δίσκοι πρωταγωνιστούν, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι. Βάζα, κομψά boxes και μονόχρωμα κηροπήγια, από γυαλί Murano, εμπλουτίζουν περαιτέρω αυτή τη λαμπερή και λουλουδάτη συλλογή. Αποτελούν μια minimal και ουσιαστική έκφραση του τρόπου ζωής, για το σπίτι. Μπορείτε να την ανακαλύψετε μέσα από το official site του Dior Maison.

 

Courtesy of Dior

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.