Home / Fashion  / Το cozy and chic στα καλύτερά του!

Το cozy and chic στα καλύτερά του!

cozy and

Φανταστικά looks, που αποδεικνύουν ότι ένα χειμερινό outfit είναι πετυχημένο, όταν είναι cozy and chic!

 

Ακόμα και αν η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης τελείωσε, μας εμπνέει ακόμα στιλιστικά. Μπορεί να μην έχει, ακόμα, την αίγλη των υπόλοιπων Εβδομάδων Μόδας, αλλά ίσως να έχει το καλύτερο street style. Είναι ευφάνταστο, πολύχρωμο και τολμηρό. Απογειώνει και καθιερώνει τάσεις. Παράλληλα, μπορούμε πιο εύκολα να το αντιγράψουμε ή να το ενσωματώσουμε στο στυλ μας. Τα Scadi girls διδάσκουν και εμείς υποκλινόμαστε στα φανταστικά cozy and chic looks τους.

 

Αποδεικνύουν ότι άνεση και κομψότητα πάνε μαζί! Επίσης, μας δείχνουν πώς τα edgy και oversized κομμάτια μπορούν να είναι stylish. Επιλέγουν πιστά puffer jackets, κασκόλ, statement “βαριά” coats και cargo κομμάτια. Καταφέρνουν να μένουν ζεστές, αλλά και να δημιουργούν μία υπέροχη εμφάνιση. Βέβαια, δεν αρκεί να επιλέξετε ζεστά και stylish κομμάτια. Για να γίνει το look σας πιο ιδιαίτερο, αξίζει να υποκύψετε στο color blocking με έντονα και ζωηρά χρώματα, αλλά και στα μοναδικά prints.

 

P.S. Μην ξεχνάτε ότι είναι και η καλύτερη περίοδος για να επιστρατεύσετε το layering.

 

Κρατήστε αυτά τα χρήσιμα και υπέροχα looks και αντλήστε Scandi έμπνευση για μία cozy and chic εμφάνιση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική photo: Annabelroseendahl/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.