Home / Fashion  / Το Chanel Métiers d’Art 2021/22 show στην καρδιά του Παρισιού

Το Chanel Métiers d’Art 2021/22 show στην καρδιά του Παρισιού

Όσα έγιναν στο Chanel Métiers d’Art 2021/22 show.

 

Πέρυσι ο γαλλικός οίκος μάς ταξίδεψε στην Κοιλάδα του Λίγηρα, παρουσιάζοντας ένα παραμυθένιο show στο κάστρο Château de Chenonceau. Φέτος, επέστρεψε στη βάση του στο Παρίσι και τίμησε όσους ασχολούνται με τη μόδα, με το Chanel Métiers d’Art 2021/22 show.  Όσους κρύβονται πίσω από κάθε υπέροχη δημιουργία και δίνουν ζωή στα υφάσματα και στις ιδέες των σχεδιαστών.

 

Στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού, ένας από τους αγαπημένους αριθμούς της Coco Chanel, στήθηκε το σκηνικό του show, στο οποίο ξεδιπλώθηκε μία ιστορία αγάπης για τη μόδα και την υψηλή ραπτική. Οι καλεσμένοι και το κοινό που παρακολούθησε διαδικτυακά την παρουσίαση της συλλογής είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα headquarters και τα ατελιέ του οίκου.

 

Courtesy of Chanel

 

Η Virginie Viard κράτησε ζωντανή την rock and roll x classic πλευρά της, αλλά αυτή τη φορά ήθελε να δώσει και μία πιο σύγχρονη ματιά στη συλλογή. Το signature κομμάτι, το tweed jacket, έγινε βασικό κομμάτι του urban street style και συνδυάστηκε με jeans. Τα λαμπερά κοσμήματα δεν έλειπαν από κανένα look, ως αναπόσπαστο κομμάτι του layering.

 

Courtesy of Chanel

 

Το show έκλεισε η πιο cool νύφη στην ιστορία της Chanel. Με ένα set από παγιέτες και πέρλες, συνδυασμένο με έναν σατέν φιόγκο και ένα casual ριχτό παλτό, η σχεδιάστρια έκανε το απροσδόκητο.

 

Courtesy of Chanel

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.